lauantai 1. helmikuuta 2014

Good morning!



Goog morning, february 



BHD? Laitetaan nämä kuvat ja tarina sen piikkiin ;]

Ei, vaan nyt on kyllä ihan pakko hehkuttaa vähän ja todeta, että ei olis kyllä tämä helmikuu voinut enää paljon paremmin startata. Sain nimittäin tänään oman nukkumisaamun ja herättyäni pitkiltä yöunilta, kämppä oli ihan tyhjänä; vain minä ja hiljaisuus. Mies ja tytöt ovat lähteneet metsään puutöihin kera retkieväiden 

Mitähän kaikkea sitä nyt tässä keksisi tehdä ennen kuin rakkaat ystäväni palaavat retkeltään. Ainakin jatkan vielä hetken sängyssä loikoilua ja lehden lukua, vaikka kello näyttääkin jo ties mitä. Nyt en kyllä stressaa kellosta vaan vietän tämän aamupäivän juuri niin kuin minua huvittaa. Flunssasena en voi lenkillekään lähteä, joten sänky on nyt ihana ja lämmin ystäväni.
Ainoa ongelma nyt on vain se, että kuka toisi minulle aamupalan tänne sänkyyn? En millään malttais nousta lämpimien peittojen alta kylmään keittiöön, mutta nälkä kurnii uhkaavasti massussa. Heh, on mullaki sitten vaan ongelmat :]
Pari vuotta sitten, kun kaikki lapset olivat vielä ihan pikkuruisia, olisin tehnyt mitä vain saadakseni tällaisen aamun itselleni ja nyt se onkin sitten yllättäen käsillä. Nautin nyt joka hetkestä ihan täysillä.

Verho dilemma on edelleen ajankohtainen ja mm. siihenkin ajattelin tässä tänään vielä paneutua, kunhan saan vain aikaiseksi nousta tästä ylös ja nautittua hieman aamupalaakin. Olen päättänyt kokeilla vyöverhon toimivuutta keittiön palloverhojen rinnalle. Let´s see!

Iltapäivällä saadaan ihania vieraita meille taco-päivälliselle, joten minun lauantai päiväni on kyllä ihan täydellinen. On niin ihanaa, kun nyt on jo HELMIKUU ja ystävänpäivä weekendiki senkus vaan lähenee!

Maailman parasta helmikuun ensimmäistä päivää teille kaikille, KUULLAAN 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!