torstai 13. maaliskuuta 2014

Uusi ilme keittiöön, osa 2.







Torstai terveiset teille kaikille täältä meiltä ja meidän uudistuneesta keittiöstämme 

Keittiömme on vielä työnalla, mutta ainakin mun osalta se isoin urakka on tehty eli kaappien maalaaminen. Olen niin sanoinkuvaamattoman tyytyväinen lopputulokseen. Tammen väristen alakaappien maalaaminen mustaksi on paras ideani pitkään aikaan ja en vain voi millään lakata ihailemasta niitä joka kerta keittiöön astuessani. Olen kyllä niin ylpeä mustaksi maalatuista kaapeistamme ja kättemme jäljistä. Mieheni on avustanut minua tässä projektissa tähän asti jo niin paljon ja ilman hänen apuaan tästä ei olisikaan tullut yhtään mitään. Jatkossa "remppa" vastuu siirtyy lähes täysin mieheni vastuulle, sillä jäljellä on kaakeleiden vaihtaminen lattiamattoon ja siinä työssä minusta ei kovin paljon apua ole. Tietysti olen avustanut lattiamaton valitsemisessa tai sanoisiko, että mieheni avusti minua tässä asiassa ja tuki valintaani.

Aikaisemmassa postauksessa vielä mietin eri lattiamatto vaihtoehtoja ja nyt se lopullinen päätös on sitten tehty. Tänään tehtiin siis valinta ja tilaamamme lattiamatto pitäisi saapua meille ensi viikolla, jännittävää!
En sitten valinnutkaan yhtään noista aikaisemmin suunnitelluista lattiamatoista vaan juttelu tuokio siskoni kanssa sai minut jälleen kerran toisiin ajatuksiin. Radikaalien vaihtoehtojen sijaan päädyin valitsemaan turvallisen tummanharmaan betonilta näyttävän lattiamaton siinä toivossa, että jaksaisin katsella sitä mahdollisimman pitkään.

En millään malttaisi odottaa viikkoa ja sitä, että pääsemme taas jatkamaan tätä hyvin alkanutta projektiamme. Lattiamaton asentamisen jälkeen keittiömme alkaakin sitten olla ainakin tältä osin valmis. Nimittäin rikkinäisen, rosterin värisen, jääkaappimme tilalle ostimmekin ylättäen valkoisen jääkaapin ja nyt haluaisinkin sitten pikkuhiljaa vaihtaa kaikki keittiökoneet valkoisiksi. Jotenkin valkoiset keittiökoneet tuovat lisää raikkautta keittiöömme ja muutenkin olen ihastunut valkoisiin sellaisiin uudelleen. On se vain hassua, kuinka mieli muuttuu tässä vuosien varrella. Vielä seitsemän vuotta sitten, tätä taloa rakentaessamme, halusin ihan ehdottomasti rosterin väriset keittiökoneet ja nyt näenkin asian taas ihan toisin; valkoinen ja musta ovat pistäneet pääni sekaisin.

Tällaisia ajatuksia ja kuvia tällä kertaa. Pidän teidät ajantasalla tämän keittiörempan suhteen ja ehkä viikonloppuna postaan välillä jostain muustakin aiheesta kuin keittiöstämme.

Nyt pitääkin jo kiirehtiä pehkuihin, sillä olen ottanut itselleni tavoitteeksi olla viimeistään puoli yhdentoista aikoihin arkisin sängyssä ja untenmailla. Terveelliset elämäntavat on saanut minut yhä enemmän ja enemmän pauloihinsa, heh!



2 kommenttia:

  1. WOW, tosi hyvältä näyttää! :-) Duktigt!
    /Lina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lina kommentista <3 tule pian katsomaan meidän uudistunutta keittiötä livenä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!