maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kevään tuntua mökkitontillaUusi viikko, uudet kujeet.
Ei tunnu kyllä ollenkaan pahalta potkaista uusi viikko käyntiin, kun on niin super kiva viikonloppu takana. Lauantaina oli menoa ja meininkiä ihan aamusta iltamyöhään asti. Sunnuntaina saimme puolestaan nauttia täydellisestä auringonpaisteesta rakkaalla mökkitontillamme ja illalla pääsimme vielä juhlimaan 9-vuotiasta kummipoikaamme. Lauantain menoista ajattelin kertoa lisää seuraavassa postauksessa. Sen verran voin kyllä jo tässä vaiheessa mainita, että lauantai iltapäivän touhuista ja seurasta sain energiaa taas moneksi viikoksi eteenpäin. Niin antoisa iltapäivä/ilta minulla oli.

Eihän tämä viikko muutenkaan ole tietystikkään mikä tahansa viikko vaan hiljainen viikko ja senkään vuoksi ei tunnu tämän viikon ensimmäinen päivä ollenkaan pahalta. Kaiken tämän lisäksi pääsiäisloma rakkaisiin Lapin maisemiin on ohjelmassa loppu viikosta, jos vaan terveinä pysytään.

Sunnuntaista ja näistä sunnuntain kuvista voisin vielä sen verran kertoa, että keli oli kyllä lähes koko päivän mitä mainioin. Eilen oli ensimmäinen kevät päivä, kun tuulenvire ei päässyt tontillemme mistään suunnasta. Auringossa istuessa tuli jopa niin kuuma, että oli pakko heittää toppatakkikin penkin selkänojalle lepäileen. Ihana tuntea aurigon pitkästä aikaa lämmittävän niin kunnolla, että voi jo ohentaa vaatetustakin ja hiekkakin on tullut rannallamme osittain esille. Kyllä se kesä sieltä tulee hitaasti, mutta varmasti.


Nyt ollaan muuten saatu mökin sekä saunan piirrustukset sille mallille, että rakennuslupa ja rakennusfirmojen kilpailuttaminen on seuraavaksi edessä. Niin mehän ei tosiaan rakenneta mökkiä itse. En kyllä tiedä, että olenko tästä jo aikaisemminkin täällä blogissa maininnut. Tämän hetkisessä elämäntilanteessa aika ei yksinkertaisesti riitä mökin rakentamiseen ja haluamme sen kuitenkin valmiiksi jo täksi tulevaksi kesäksi. Rakennusmiehien palkkaaminen on siis tässä tapauksessa se ainoa keino, haluttiinpa me sitä tai ei.

Seuraavaksi tosiaan juttua Lenas Workshopista eli pysykäähän ihmeessä kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!