lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pienelle hiutaleelle
Nyt on pikku hiljaa aloitettu vauva tavaroiden uudelleen hankkiminen pienelle hiutaleellemme. Lähes kaikki ollaan tässä vuosien mittaan heitetty menemään ja alkaa olla jo korkea aika hankkia uudet tilalle. Itse asiassa ihan uutena olen ostanut vain kuvassa näkyvän Björn Borgin repun hoitolaukuksi sekä Annon oranssi valkoisen kettu torkkupeiton ja käytettynä puolestaan ostin kuvissa niin ikään näkyvän Ikean hoitopöydän. Käytettynä olen myös ostanut Brion vaunun sekä Akta Gracon turvakaukalon, mutta niistä ehkä kuvia joskus myöhemmin. 
Hankintalistalla on vielä ainakin turvakaukaloon sopivat Akta Gracon matkarattaat ja  Koalan riippukehto, josta olenkin jo aikaisemmin tänne kirjoittanut. Nämä jälkimmäiset ajattelin hankkia uutena, kun kerran kaikista kalleimmat pakolliset hankinnat sain edullisesti käytettynä.


Tämä kuvissa näkyvä Sniglar-hoitopöytä saattaa kyllä kesän mittaan siirtyä mökille, koska tarkoituksena on ainakin ollut rakentaa itse pöytätaso-systeemi vessaan Pax-kaapin kylkeen, mikäli aika vaan tässä kevään mittaan antaa myöten. Me tarvittaisiin nimittäin lisää säilytystilaa vessaamme, eikä pöytätaso lisäyskään olisi pahitteeksi. Pöytätaso toimisi osittain ensin hoitopöytänä ja myöhemmin sitten ihan vain siinä varsinaisessa tarkoituksessa. Tällä Ikean Sniglar-hoitopöydällä pääsee kuitenkin ihan loistavasti alkuun, mikäli ei ehditä toukokuuhun mennessä sen suurempaa vessaan rakennella. Tässä, kun on ihan muut rakentamiset mielessä ja ykkössijalla.

Vauva kuplasta nyt takaisin tämän päivän varsinaisiin tehtäviin. Meidän lauantai on tälläkin kertaa touhua täynnä. Itse suunnistan inspiroitumaan ensin Lenas Shopiin työn merkeissä ja myöhemmin iltapäivällä vielä ihanien tyyppien seuraan Annie Sloanin workshopiin. Tästä workshopista tulee varmaankin lisää juttua tänne myöhemmin. Perheen muut jäsenet suunnistavat puolestaan heti aamusta Vaasaan esikoisen ensimmäiseen taitovoimistelu kilpailuun. Jännittävä päivä toisin sanoen meillä kaikilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!