perjantai 20. tammikuuta 2012

Vyö(t)

on/ovat päässy meidän kotiin nyt osaksi sisustusta!

Tarjoan taas muutaman kuva kollaasin teille uudistuneesta sisustuksestamme..
(sain nimittäin tänään osan tilaamistani tuotteista.jipppppiii!)
tänä keväänä meidän kodissamme päävärinä on musta, valkoinen, harmaa sekä ruskea.
Tyttöjen makuhuone on sisustettu pitkälti pinkillä, sillä se on edelleenkin molempien isosiskojen L&A lempiväri!

Vieläkin työstämme kohteitamme, joten joudun jälleen kerran paljastamaan vain osan kokonaisuudesta
((tarkoituksenani ei ollut tehdä mitään muutoksia meidän (minun&mieheni) makuhuoneeseen, sillä uudistin sen ilmettä syksyllä, mutta kappas vain toisin kävi..makuhuoneemme sai uudet verhot ja verhot sai uudet hienot yksityiskohdat<3))


Tässä hieman esimakua minun ja mieheni makuhuoneesta. Väreinä on musta, harmaa, ruskea ja valkoinen. Materiaaleina on nahka, puu, sinkki, lampaan karva jne, Erityisen paljon rakastan nahkaisia vöitä itsetehdyissä vale rullaverhoissa<3
Vyöt olen tilannut, naisten osastolta, H&M:lta!

Tässä muutama herkkupala uudistuneesta Tv-huoneesta eli mieheni valtakunnasta!
Tässä huoneessa vyön väri on kiiltävän musta ja vyöt ovat päässeet somisteeksi  jättityynyymme.
Jos vielä muistatte, niin ennen tämä satunurkkaus oli lasten leikkihuoneessa, mutta nyt huoneen vaihdon yhteydessä satunurkkauksesta tuli osa tv-huonetta ja täytyi myös muuttaa sen  ilmettä.
Ei sopinut lasten kirkkaat värit meidän tv/peli-huoneeseen :)
Näistä nykyisistä valitsemistani väreistä&materiaaleista olen todella tyytyväinen!
Tässä huoneessa väreinä on musta, valkoinen, harmaa ja punainen (!).

Tyttöjen makuhuoneessa vallitsee vaaleanpunainen ja kotoisa tunnelma!
Kiiltävän pinkit vyöt H&M:n lasten osastolta on päässyt koristamaan ikkunassa olevaa verhoa ja lattiassa on useampikin pinkki sävytteinen räsymatto, mutta kuvassa näkyy vain pieni esimaku tulevasta :)

Huomenna toivon mukaan saamme asennettua Ikeasta ostetut vaatekaapit tyttöjen huoneeseen sekä tv-huoneen sohvapöytä olisi kiva saada vihdoin suht valmiiksi.

Leikkihuonetta en ole vielä ehtinyt kuvaamaan, mutta enköhän mä tässä lähipäivinä laita sieltäkin muutaman paljastus kuvan, sillä se kohde alkaakin olla jo pikkuhiljaa valmis!

Kiitos isosiskolle sisustus avusta..on niin paljon hauskempaa sisustaa ja suunnitella yhdessä, sillä silloin lopputulos on lähes aina hienompaakin hienompi!
Irralliset huippu ideat, kun lyö yhteen, niin tulokseen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen<3
Sisustaminen onkin hauskaa tiimi työskentelyä!

3 kommenttia:

  1. FB:n kautta tulin kurkkaamaan. :D Onpas huippu idea nuo vyöt! :D Meillä on melkeimpä samat värit makuuhuoneessa ja melkein koko kodissa...Kaikki mustat esineet kiinnostaa hirveästi, vaikka ennen meillä ei sitä väria ollut ripaustakaan. :O Nyt meilläkin menossa makkarin muutos, mutta vielä jokin tökkiija kesken on. Ollaan asuttu jo useampi vuosi tässä ja minusta tuntuu, ettei meidän makkari ole koskaan valmis. Jospa nyt vihdoin... :)

    T: Veera

    VastaaPoista
  2. Joo olen nyt ihan innostunut vyö jutuista ja voisin laittaa niitä ihan joka paikkaan, mutta liika on liikaa (kai?) :D olispa kiva nähdä kuvia teidän kodista! Sisutus intoiselle ei taida mikään paikka talossa tulla koskaan täysin valmiiksi..aina löytyy jotain muutettavaa tai ainakin mulla se menee aina niin, että luullessani kaiken olevan täydellistä niin löydänkin jo pian jotain muutettavaa.hih! olen toivoton tapaus :D PS. Kiitos kommentista!<3

    VastaaPoista
  3. wow, aika fiksua käyttää ne vyöt noin...olisipa mullakin intoa sisustaa, mutta juuri nyt kaikki tuntuu niin raskaalta...ehkä keväällä sit :)
    Pitäis tulla katsomaan teille paljonko siellä on muuttunut. Ainakin lapset on kasvanut niin paljon kuvista päätellen.
    Niin, siitä nuuskasta, niin voisitteko ottaa kaksi niitä hinkkejä missä on pussinuuskaa, kysyt myyjältä missä on hinkit niin se tietää mistä puhut :D
    Ne maksaa n. 50 € kipale, ja pitäis riittää että pärjään thaimaassakin. Yhdessä hinkissä on noin 1000 pussia. Voin kyllä lähettää rahat etukäteen jos haluat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!