keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pimp my joulukoristeet.











Olenkin jo aikaisemmin maininnut aikomuksestani tuunata vanhoja joulukoristeita ja näillä koristeilla tarkoitan nyt tietenkin tässä tapauksessa joulukirkkoa ja kynttelikköä. Kynttelikkö on ostettu Ikeasta joskus vuosia sitten ja sen väritys on ollut alunperin punainen, kuten myös joulukirkon kattokin. Nyt punainen väri on kuitenkin saanut väistyä mustan tieltä ja täytyykin todeta, että omasta mielestäni lopputulos on varsin tyylikäs!

Kynttelikön toisen puolen tuunasin lisäksi myös poroaiheisella, mustavalkoisella, washi -teipillä ja jouluaiheisella tekstillä, minkä raapustin itse kynttelikön kylkeen chalk ink liitutussilla.
Olikin varsin kätevää koristella vain kynttelikön toinen puoli ja jättää toinen puoli pelkästään mustaksi, sillä mieleni voi muuttua lähes sekunnissa ja koristeltu puoli voi alkaa tökkiä suuresti
Kyllästymisen iskiessä voikin vain kääntää pelkistetyn mustan puolen esille; helppoa ja helpottavaa! Nyt alkaakin vaikuttaan siltä, että tänä jouluna perinteisen jouluvärin, punaisen, käyttö on aika minimaalista meidän kodissa. Punainen väri on osittain korvattu ja korvataan mm. puunvärillä, mustalla, valkoisella ja harmaalla. Tietysti sitä punaistakin täytyy jossain vilahtaa, ainakin tekstiileissä.

Seuraavaksi täytyykin lähteä lapsosten kanssa metsäretkelle ja tuoda sieltä muutamia tuomisia mukanamme. Täytyyhän tuota tyylikästä mustaa pehmittää vähän luonnonmateriaaleilla ja kävyillekin täytyy ehdottomasti saada seuraa ainakin muutamista oksista.


Joulusisustaminen on kyllä ihan parasta ja niin hyvän mielen tuovaa.




2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!