maanantai 15. elokuuta 2016

Kolmen koplaTänä aamuna saattelin kaikki kolme vanhinta neitiä samaan osoitteeseen eli kesäloman loppu tuli väistämättä tämänkin kolmen koplan eteen. Nuorin näistä neitokaisista aloitti eskarin, keskimmäinen ekaluokan ja vanhin meni jo neljännelle luokalle. Ihan hurjaa, miten nämä vuodet kiitää eteenpäin. Neljä vuotta sitten talossamme oli yksi eskarilainen ja kaksi taaperoa. Nyt puolestaan kolme koululaista ja yksi vauva. Onneksi on sentäs rakas pienokainen pitämässä mulle aamupäivät seuraa, kun kaikki muut ovat opintiellä.


Jännitystä ja siitä aiheutuvaa levottomuutta oli meillä aamulla ilmassa. Perhosia lenteli kaikkien kolmen massuissa, jopa jo kokeneen koulunkävijän eli nelosluokkalaisen massussa. Päivä meni kuitenkin kaikkien osalta hyvin. Tuore ekaluokkalainen oli erityisen innoissaan onnistuneesta päivästä, sillä hänellä oli kotiintuomisina keltanokka-lippis ja ensimmäinen oppikirja läksyn kera. Kirjan päällystys ja läksy piti tietysti suorittaa välittömästi, kunpa tämä innostus jatkuisikin läpi koko hänen koulutaipaleensa.

Kiitollisin mielin laitamme nyt nukkumaan tämän ensimmäisen onnistuneen arkeenpaluupäivän jälkeen. Huomenna jälleen aikainen herätys, joten syytä on hakeutua minunkin jo vällyjen väliin. Ahkera mieheni puurtaa tietysti vielä mökkiprojektin kimpussa ja tänä iltana vuorossa on ollut aurinkopaneelien asennus. Mökki kuulumisia päivittelen tänne blogin puolelle heti, kun saan taas arjen rullaamaan lasten kanssa. Nyt, NATI NATI!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!