tiistai 11. lokakuuta 2016

Paris Grey


Silmää miellytti reilu vuosi sitten raikkaan keltainen väri ja nyt puolestaan harmonisen harmaa. Näin se värimieltymys sisustuksessa vaihtelee mielialan mukaan. Kesäisin olen ilmeisesti raikkauden perään ja syksyisin puolestaan enemmän harmonisella tuulella. Onneksi kuitenkin silmää miellyttää edelleenkin tuo kuvassa tietämättään poseraava mieshenkilö, näin 16 vuoden yhteiselon jälkeenkin 

Joo eli kuten jo aikaisemassa postauksessa mainitsin, keinutuoli vaihtui lähes silmänräpäyksessä keltaisesta harmaaksi. Maalina toimi tuttu ja turvallinen Annie Sloan Chalk Paint. Ainoa oikea maalivaihtoehto, mikäli muutoksen haluaa saada aikaan vaivattomasti ja maalattavan kohteen lähes käyttökuntoon tai ainakin esittelykuntoon minuuteissa. Kauan ei meinaa mulla nokka tuhissut tätä kalustetta tuunatessa. Hiomiset sun muut lattianpeittely -ärsytykset sai unohtaa tyystin. Inspiraation suorastaan vyörytessä päälleni lauantaina, aloin vain sutimaan uutta väriä maalattavalle kohteelle. Kohde, joka alkoi yhtäkkiä tässä syksyn mittaan aiheuttamaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä mulle. Ei onneksi enään, kiitos Paris Grey -sävyn ja maalitaksin ;) Erityis kiitos kuuluu vielä tietysti myös itse Annie Sloanille, kun on kehitellyt näin mainion maalin. Maalin, joka sopii tälle täysimettävälle kotiäidille ihan täydellisesti. Olen Annie Sloanin kalkkimaalilla maalaamisen helppouden huomannut jo tietysti heti ensimmäistä kertaa sillä maalatessani. Nyt kuitenkin vauva-arjen ollessa täysi fakta, on sen helppous avautunut mulle ihan täysin. Hänhän oli nimittäin tätä maalia kehitellessä samassa elämäntilanteessa kuin missä itse olen nyt. Maalaus pitää pystyä suorittamaan hajusteettomasti, kemikaalittomasti, pölyttömästi, nopeasti ja niin että mahdolliset keskeytykset eivät ole ihan tuhoon tuomittuja.  
Tänä syksynä silmääni miellyttää harmaan eri sävyjen lisäksi amppelit, makramee-solmeilu, metsänvihreä, merensininen, sametti, saviruukut, viherkasvit, kuivakukat eli summa summarum luonnonläheinen sisustus kaikkine mausteineen.

Tunnelmallisen hämärtyvää tiistai-iltaa kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!