maanantai 8. heinäkuuta 2013

Arjen iloja.


Sisustus rintamalla on suureksi harmikseni ollut todella hiljaista viime aikoina. Voisi jopa sanoa, että nyt kesällä ihan kuollutta. En ole ehtinyt pahemmin miettimään kotini sisustusta, kun hädintuskin aika riittää paikkojen järjestämiseen sekä siivoamiseen. Tällaista tämä kait aina on näin kesällä, mutta kyllä tämä sisustamattomuus pikkaisen riipaisee tällaisen himo sisustajan sydäntä.

Viime viikolla kävin pika pikaa Halpa-Hallissa työasioilla ja silmiini osui ihan sattumalta puinen pitkävartinen harja, metallinen sihveri sekä pienempi puinen harja. Näitä ihanuuksia en vain voinut ohittaa enkä siirtää niiden ostoa toiseen kertaankaan vaan nappasin ne heti ostoskärryyni. Itse asiassa olen jo vuosia halunnut itselleni hienon puisen harjan, jota voin pitää huoletta esillä ja nyt sellaisen sitten vihdoin, ihan sattumalta, löysin. Bonuksena tuli myös ihana sinkkinen rikkalapio. Arjen iloja, todellakin!
Lomareissullamme pistäydyimme minun onnekseni pikaisesti myös Ikeassa ja jotain ihan pienen pientä sisustus juttua ostin sieltä myös tänne kotiini [kävin siellä oikeastaan vain ostamassa juttuja työpaikalleni] ja niistä pienistä arjen iloista laitan tänne juttua myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!