perjantai 16. elokuuta 2013

I ♥ Friday

Keskimmäinen rakkautemme reilun 1v iässä..LOVE!

Kyllä nää kesäloman jälkeiset perjantait ovat vain niin extra ihania!
Kun koulut alkavat, niin mekin siirrytään taas tyypilliseen koti-ilta perjantaihin eli tacoiluun, saunotteluun, herkutteluun ja töllön eessä löhöilyyn. Kyllä näitä jo alkusyksystä alkavia tunnelmallisia perjantai-iltoja onkin ollut ikävä. Vielä ei ole syksyn ihanat tv-ohjelmat alkaneet ja sen vuoksi päätettiinkin tänä iltana katsella vanhoja, videokameralla filmattuja, juttuja. Lapset olivat ihan tohkeissaan saadessaan katsella omia vauva -ja taaperoikä toilailuja. Monet makeat naurut saatiin näitä vanhoja juttuja katsellessa ja taas kerran tuli huomattua näiden vuosien todellakin vyöryvän kauhealla tohinalla eteenpäin.




Meillä kaikilla oli tänä perjantaina poikkeuksellisesti omat herkkupussit ja tässä yllä olevassa kuvassa on minun herkkukasa. Varsin tylsä karkki maku minulla, ainakin jos muilta perheenjäseniltämme kysytään. Rakastan kaikenlaisia laku ja salmiakki juttuja ja sen kyllä taitaa kuvastakin huomata. Nyt on taas herkkukiintiö tullut täyteen ja seuraavaan karkkeiluun on taas sen viikon verran aikaa.

Tänään olenkin ollut jotenkin bloggailu tuulella ja piiiiitkän pitkästä aikaa teen kaksi postausta yhden päivän aikana.Nice! Huomenna onkin sitten lauantai ja ihanien ystävien luokse meno. 
Heis Veis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!