lauantai 14. maaliskuuta 2015

marimekko WANTIES.

*Kangas kuvat kollaasiini lainattu Marimekon sivuilta [www.marimekko.fi]
KONTTI & SIIRTOLAISPUUTARHA

* Kangas kuvat kollaasiini lainattu Marimekon sivuilta [www.marimekko.fi]
LINTUKOTONEN & JURMO


























VOIHAN MARIMEKKO SENTÄÄN! Tällä äipällä on nyt ihan PAKOTTAVA tarve saada Marimekko lisäys kotiimme. Niin ja toinen pakkomielle on tällä hetkellä SININEN !!!
Tämän voikin hyvin huomata kollaasiini valitsemista kuvista/kankaista. 
Sinistä, sinistä, sinistä, Marimekkoa, Marimekkoa, Marimekkoa, tänne heti! Kiitos! :)

Ruokailutilan ikkunoihin haluaisin jostakin Marimekon kankaasta kapat ja olenkin jo päättänyt sellaiset myös tehdä. En vain vielä tiedä, että mistä kuosista ne tekisin. Kaikki neljä yllä olevaa kuosia kiinnostaa suuresti, mutta valinnan vaikeus on liian tuskainen. 
Ehkä te voisittekin auttaa minua tässä ongelmassa?
 Mikä noista neljästä yllä olevasta olisi teidän mielestä se paras vaihtoehto ruokailutilan ikkunoihin kapaksi?
Itse olen ehkä tällä hetkellä eniten tykästynyt alimman kollaasin ensimmäiseen kankaaseen eli sinimustavalkoiseen lintukotonen -kankaaseen, mutta kyllä tuo ensimmäisenkin kollaasin toinen kuosi on vaan niin valloittava eli siirtolaispuutarha -kamkaasta tässä höpisen. Valinnan vaikeus, todellakin!


Olen tässä menneen viikon aikana suorittanut kaappien ja komeroiden kevätsiivousta. Kaikkihan alkoi siitä, kun pääsimme jatkamaan ja loppuun saattamaan projekti numero NELOSTA. Sen projektikohteen remppaaminen valmiiksi sai kauhean siivous buumin aikaan ja hyvä niin. Olen viikon aikana heittänyt roskiin tavaraa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Osa on myös palanut erittäin kauniisti ja toinen puoli on lähtenyt kiertoon. Komeroita siivotessa törmäsin tähän Marimekon [Printex Suomi Finland]  muksuhylly -kankaaseen. Ajatella, että olin ihan kokonaan unohtanut tämän aarteen. Hyi häpeä minua!
Tätä kangasta en todellakaan enää laittanut takaisin kaappiin vaan pelastin sen komeron ankeiden villakoirien kynsistä suoraa olohuoneen seinälle. Nyt Muksuhylly saa komeilla seinällä ihan tällaisenaan ja odottaa seinällä sitä hetkeä, että löydän sille arvoisensa raamin. Ihan kauhuissani luin, tätä kangasta käsittelevää, vanhaa blogi postausta, jossa suunnittelin pilkkovani kankaan keittiöpyyhkeiksi. Mikä onni, että en ryhtynyt tuumasta toimeen. Nyt kyllä olisin katunut sitä tempausta ja suuresti, Oikeastaan olikin onni onnettomuudessa, että unohdin tämän kankaan vuosiksi kaapin perukoille ja nyt sain sen yhtenä kappaleena seinälle.


Alunperin olin suunnitellut ostavani verhokankaan lisäksi kangasta ainakin myös seinätaulua varten, mutta nyt sellainen onkin täysin turhaa. Kiitos Muksuhyllyn! Tämän täydellisempää Marimekon seinäkangasta en edes voisi löytää. Enemmän tämän kankaan alkuperästä voitte halutessanne lukea juurikin täältä.

Tämän enempää jaarittelematta, minun täytyykin lähteä jatkamaan kaappien tyhjentämistä. Voihan olla, että kaappien kätköistä löytyy vielä lisääkin unohtunutta aarretta. Lähdenkin tästä siis kirppiskierrokselle omiin kaappeihin ja komeroihin, heh.

Jännittävää ja ennen kaikkea aurinkoista lauantaita teille kaikille!
Niin ja auttakaahan minua tuossa valinnan vaikeudessa, olisin enemmän kuin kiitollinen avustanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!