sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Annie Sloan CHALK PAINT



Pari viikkoa on edellisestä postauksesta kulunut ja nyt ei oikein millään tiedä, että mistä päin tätä viime viikkojen tapahtuma vyyhtiä alkaisi oikein purkamaan. Kuvia on oikeastaan kertynyt kameraan jo pitkin toukokuuta ja olishan ne joskus kiva ehtiä tänne bloginkin puolelle laittamaan. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin aloittaan kameran purkamisen Annie Sloan CHALK PAINT -kuvista,

Juhannuksen kynnyksellä intouduin ostamaan itselleni ekologista CHALK PAINT -maalia juhannuslahjaksi. Jo kauan ennen juhannusta sain kuulla Lenas Shopista, että sinne on tulossa Annie Sloanin Chalk paint -maalia myyntiin ja kiinnostuin kyseisestä maalista tietysti välittömästi. Erityisen kiehtovan tästä maalista teki tieto siitä, että CHALK PAINTILLA maalatessa ei esitöitä tarvitse tehdä. Tämähän sopii katsos tällaiselle hätähousulle kuin nenä päähän. Hiominen, sun muut tylsyydet, ei ole ollenkaan se minun juttu vaan haluan malttamattomana ryhtyä heti tuumasta toimeen ja tämän maalin kanssa se on mahdollista. ISO PEUKKU SILLE! Tietysti myös maalin ekologisuus puhui puolestaan ja eipä minun näin tarvinnut kauaa pohtia testatakko tätä maalia vai ei.



Jo aiemmin keväällä päätin maalata kesän mittaan valkoisen keinutuolin keltaiseksi. Silloin en vain vielä tiennyt, että keinutuoli saa keltaisen Annie Sloanin CHALK PAINT -maalin yllensä ja väriksi valikoituu english yellow -sävy. Alunperin ajattelin maalata keinutuolin tylsällä vesiohenteisella mattapintaisella maalilla. Mutta mikä onni, että tämä kalkkimainen maali astui mukaan kuvioihin. English yellow -sävyn olin oikeastaan valinnut jo ennen sävyn näkemistä omin silmin. Ihana J kuitenkin maalasi, minun odotellessa, näytepalan ja lopputulos miellytti todellakin silmääni vahvistaen vielä aikaisempaa päätöstäni. Eipä siinä sitten muuta ollut kuin sopivaa pensseliä valitsemaan ja kotia maalaamaan kera ohjelappusten.




Itse maalaamisen suoritin viikko sitten ja keinutolista tuli juuri sellainen kuin halusin sen olevankin. Erinomaisen juhannuslahjan valitsin kyllä itselleni. Lopputuloksesta teen kuitenkin kokonaan oman postauksen, ehkä jo vielä tämän saman päivän aikana eli kaikki asiasta kiinnostuneet voi pysyä linjoilla.

EDIT: Jatko-osan ja valmiin tuloksen keinutolista näet täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!