keskiviikko 13. elokuuta 2014

Vikat.?








Onkohan nämä nyt sitten tän kesän vikat kesäiset outfit -ja rantsu/luontokuvat?!

Toivottavasti ei kuitenkaa.! Vaikka tällä viikolla on väistämättäkin tuntunut vähän syksyisemmältä, niin ilmojen kuin esikoisen koulun alkamisenkin puolesta. Lämmintä on kyllä vielä ollut, mutta tuuli ja sadekuurot ovat tuoneet jo syksyn ajatuksiin. Helle ihminen kun olen, niin ikävä on jo viimeisten viikkojen auringon paahdetta ja mielelläni pitäisin vielä rakkaan esikoisenikin muutaman viikon  täällä kotona meidän luona. Itse tokaluokkalainen on kuitenkin tyytyväinen koulun starttaamiseen vaikka vielä sunnuntai-iltana hänkin olisi toivonut kesäloman jatkuvan. Onhan se kuitenkin helpottavaa, että kouluun on kiva mennä vaikkakin aamuisin pitää herätä ani varhain.
Täytyy kyllä vielä ottaa kaikki irti näistä suht lämpimistä, loppu kesän, ilmoista ja pukeutumisen helppoudesta. Pian ei tarkene tepastella ulkona pikku hamosessa, topista puhumattakaan. Tilalle vaihtuu ulkovaatteet kurakamppeilla kuorrutettuna [!!] ja pukeutumiseen menee tunti. IIIks. Pahimmassa tapauksessa noin, mutta toivon mukaan kuitenkin topin päälle voi heittää tulevaisuudessa vaan neuletakin ja hameen korvata vaikkapas leggareilla. Tällaisella, neuletakki-leggari, varustuksella mentäisiin sit kepeästi koko syyskuun halki ja mikseipä jopa lokakuunkin. Unelma!







Näiden ulkoilukuvien jälkeen taidankin siirtyä blogini puolella ainakin hetkeksi sisäkuviin, sillä kameraani on tallentunut läjäpäin kuvia uusista sisustus jutuista. Ruokailutila on kokenut sen suurimman muutoksen, mutta on meillä olohuoneessakin jotain pientä uutta. Mitä lähemmäksi syksyä mennään, sitä enemmän kaikenlainen sisustukseen liittyvä pyörii jälleen mielessä.
Kuulemisiin 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!