maanantai 22. joulukuuta 2014

Lahjapaperien kätköistä.

2 yötä jouluun on...
Tänään alkoi tämän perheen viimeiselläkin jäsenellä joululoma eli minulla ja huomenna suuntaamme auton nokan kohti Lappia {JIPPIKAYJEI}

Viime viikon aikana tuli juhlittua {pikku}joulua lähes jokaisena päivänä ja koska samalla luovutettiin jo muutama joululahjakin niin voin niistä laittaa tänne kuviakin. Saajat ovat kääröt aukaisseet ja lahjapaperien kätköistä paljastui perinteen mukaan jotain ostettua sekä itsetehtyä.





Meidän tavaksi on jo muotoutunut ostetun rinnalle laittaa hieman omien {lasten} kätösten jälkiä, kuten esim. yhdessä leivottuja jouluherkkuja, askarteluja jne. Lahjojen antaminen ajatuksen kanssa on sitä parhautta ja lapset haluavat olla luonnollisesti mukana tässä lahja hömpötyksessä.





Lapset eivät meinaa pysyä housuissaan odottaessaan kuumeisesti pääsyä lahjojen kimppuun. Me aikuiset saimme tosiaan ottaa pienoisen varaslähdön pakettien aukaisuun muutama päivä sitten, mutta tytöt saavat kiltisti odottaa vielä pari yötä ja sitten se koko vuoden odotettu päivä on jälleen käsillä, JOULUAATTO. Vuosia sitten esikoinen totesikin, että vuodessa tarvisi olla vain kaksi päivää: jouluaatto ja syntymäpäivä, heh!
Tämän kaiken lahjahulinan ja stressin keskellä pitäisi kuitenkin muistaa se joulun varsinainen merkitys sekä sanoma. Rauhoittua nauttimaan tästä kaikesta rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Joulu tulee ilman stressiä ja lahjojen ostoakin, mutta ainakin itselleni tulee extra iloinen mieli ilahduttaessani toisia pienillä muistamisilla ja ehkä se pieni stressikin virittää meidät vain kunnon joulutunnelmaan. Viimeistään joulupäivänä on aika rauhoittua.

Nyt on aika käydä levolle, sillä huomenna on aikainen herätys auton pakkaamisineen. Saapa nähdä, miten saamme kaiken sullottua mukaan. Villavaatteitakaan ei sovi unohtaa, sillä Lappiin on luvattu jouluksi kirpakkaa pakkasta. Kuulemisiin {toisenlaisista maisemista}



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!