keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Alkuviikon viikkokatsaus.



Niin sitä taas vain ollaan jo keskiviikossa ja huomenna tähän aikaan olenkin jo rakkaan ystäväni luona  

Tänään olen muutenkin taas kerran oikein kunnolla havahtunut siihen, että kuinka nopeaa aika tosiaankin kuluu. Päivät ja kuukaudet vilistää silmissä ja kevät on ihan oikeastioikeasti ihan kohta käsillä. Tänään pajunkissatkin osuivat ensimmäistä kertaa näkökenttääni ja niistä tuli mieleen pääsiäinen. Tällä samalla silmäyksellä tuli niin lohdullinen olo siitä, että parhaat vuodenajat, kevät ja kesä, ovat seuraavaksi vuorossa kera valoisuuden. Appelsiinit kuuluvat myös olennaisesti kevääseen ja niitä olenkin popsinut nyt viime päivien aikana oikein urakalla. Mitä enemmän appelsiinejä tässä napaani vedän, sitä nopeampaa se kunnon kevät varmaan tulee ;)

Alkuviikon pikakiidosta huolimatta olen ehtinyt tekemään taas töitä keittiö-konttoristani käsin eli käännös jutuilla olen virkistänyt aivotoimintaani ja olemme myös tyttöjen kanssa puuhastelleet hieman salaperäisiä juttuja lauantaihin liittyen. Rakastan kaikenlaista salaperäisyyttä ja yllätysten järkkäilyä ja samaa piirrettä on havaittavissa tytöissä eli ihan äitiinsä ovat tulleet tässä asiassa.





Tällaista lyhyttä alkuviikon viikkokatsausta tällä kertaa.

Nyt pitää pistää hihat heilumaan ja järjestää rakkaille kotilaisilleni kaikki mahdollisimman hyvin viikonlopun ajaksi, kun olen itse pois näistä kotinurkista.

Heipparallaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!