torstai 12. helmikuuta 2015

Nästa Dikkursby, The next stop Tikkurila.






Nyt on kamat taas kasattu ja viikonloppu reissu rakkaan ystävän luo voi alkaa.

Tällä kertaa otin ystäväni neuvoista vaarin ja yhden pienen laukun sijasta pakkasin kamani myös isompaan kassiin. Kymmeniä reissuja takana ja viimein sitä virheistä oppii, jopa minäkin. Tai sanottaisko näin, että en enää uskalla lähteä reissuun ilman kunnon kasseja, kun viime kerrallakin puolet omaisuudestani meinas jäädä sinne ja osa jäikin. Ajattelin välttyä perinteiseltä sunnuntai nootilta tällä kertaa ja säästyy ystävänikin katselemasta minun tuskaista pakkaamista, kun väkisin yritän tunkea tavaroita laukkuun ja loppujen lopuksi joudun kantamaan tuhat eri pussukkaa junalle. Aika jännä juttu, kun tavara määrä on aina yli tuplasti isompi paluumatkalla kuin mennessä. Miten ihmeessä se voikaan olla mahdollista?! Se on varmaan sitä stadin taikaa; lompakko tyhjänä ja matkalaukut täynnä, heh.
No nyt on isompi kassi vasta puolillaan ja pienempikin lähes tyhjä, että saapas nähdä saanko nyt roudattua koko omaisuuden takaisin vai pitääkö osa jättää sinne odottamaan toukokuuta ja toukokuussa lähteä sitten reissuun kera isojen jätesäkkien ;)

Pian onkin aika kiiruhtaa junalle kera laukkujen ja sisustuslehtien. Elle ja Plaza viihdyttävät minua muutaman tunnin junassa ja sitten onkin aika kuunnella tutut kuulutukset; nästa Dikkursby, the next stop Tikkurila. JEEEEEEEEEEEEEEE.


Ystis weekendi voi siis alkaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!