perjantai 6. helmikuuta 2015

Pimujen Glitter Lunch.






Perjantai aamu, viikon paras aamu!
ja mikä ihana aurinko kurkisteleekaan ikkunan takana 



Tämä viikko on ollut hyvä viikko, tällä viikolla olen nimittäin saanut päivittäin nauttia tällaisen ihanan, Glitter lunch:n, antimista. On kyllä laaja valikoima kaikenlaista purtavaa ja kaksikielinen palvelukin on huippu luokkaa, voin käsi sydämellä vakuuttaa. Tämä kyseinen kahvila sijaitsee kellarissamme ja on kolmen reippaan tytön omistama tai siis vanhin heistä taisikin olla se omistaja ja kaksi nuorempaa neitiä työntekijöitä siis kokkeja. Harmi vain, kun itse omistaja on ollut aina kuvanottohetkellä hankkimassa sivistystä itselleen ja ei ole sen vuoksi tarttunut kuviin. Hänen käsialaansahan tämä kahvila lähes täysin on, mutta reippailta työtekijöiltäkin sujuu työnteko mutkattomasti näin päiväs aikaan. Iltapäivästä iltaan koko kööri on sitten tietysti koolla ja kahvilatoiminta pyörii nonstoppina.

On suuri ilo katsella lasten rajatonta mielikuvitusta ja leikkimisen intoa. Erityisen innokastahan leikkiminen on, jos saa jomman kumman vanhemmistaan asiakkaaksi tai jos äiti pyörii huoneessa kamera kourassaan. 




Aku Ankkojakin on tullut luettua, monen vuoden tauon jälkeen, tämän viikon aikana iso kasa. Ruokaa odotellessa saa nimittäin uppoutua Akun ihmeelliseen maailmaan, niin sujuu ruuan odotuskin rattoisammin. Ehkä voisimmekin soveltaa tätä huikeaa Aku Ankka idistä kesällä Fäboda Café & Kitchenissäkin?! ;)

Fäboda Café & Kitchenistä puheen ollen, me olemme nyt alkaneet toden teolla suuntaamaan katseitamme uuteen kesäkauteen ja super reippaiden  tarjoilijoiden sekä kokkien haku on jälleen käynnissä. Iiiiik, sydän hypähtää ihan ektra kierroksia ajatellessa, uutta tulevaa kesää ja tämä aurinkoinen ilmakin vain lisää sitä tunnetta, että kesää kohti huristellaan.

Hyvää perjantaita kaikille täältä Glitter Lunch:n valloittamasta huushollista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!