keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Sitruunainen vanilijaherkku.


Mumsmums
mikä päivä!



Ulkona paistoi aurinko ja sää oli muutenkin talvisen keväinen tai sanoisko jopa kesäinen. Lineneenkö tämä sitten syy tällaisten pirtsakoiden palluroiden leipomiseen.
CocoVi:n sivuilta tämän reseptin bongasin ja siellä tätä nimenomaan mainostettiin raikkaan kesäiseksi herkuksi. Vaikka kesä on vielä aika kaukana tulevaisuudessa, niin silti mieleni oli aurinkoisen kesäinen ja en vain voinut olla testaamatta herkku palluroiden pyörittämistä.


Sokeria näissä ei ole murun murua, mutta muita makuja löytyy senkin edestä.
Lopputulos oli todella sitruunainen ja sopii siis erityisesti sitruunan mausta pitävälle. Itse lukeudun tähän sakkiin ja nautiskelin näistä täysin siemauksin kera päiväkahvin. Joo luit ja näet ihan oikein, päiväkahvin(!). Kahvihan pitäisi olla mulla pannassa, mutta edellisen viikonloppureissun aikana ystäväni kera puolison valisti minua kahvin järkikäytön terveellisyydestä ja heidän mielenrauhan säilyttämiseksi juon tästä lähtien kupin kahvia päivässä, heh!
Aion ehdottomasti pöyräytellä näitä vielä lisää joku toinen päivä, mutta ensi kerralla olen vähän maltillisempi sitruunan suhteen. Tein nämä nyt eka kerralla reseptin mukaan, mutta ensi kerralla ajattelin vähän sooloilla ja jättää sitruunankuoren raastamatta. Kohtuus kaikessa, jopa sitruunan käytössä ;)


Toivottavasti huomenna sää on vähintäänkin yhtä keväinen kuin tänään, aurinko tekee minut niin energiseksi.

Nyt viikon parhaan ohjelman, Greyn Anatomian, pariin ja sitten untenmaille. God natt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!