perjantai 31. heinäkuuta 2015

turistit stadissa




Hiljaisuus on nyt laskeutunut tänne Ullanlinnan huoneistoon, missä olemme saaneet pian viettää neljä yötä. Nyt on hyvä sauma rikkoa tämä hiljaisuus näpyttelemällä koneen ääressä muutama rivi tänne blogin puolelle, ennen kuin kiireinen arki taas huomenna illalla tempaisee mukaansa.

Paljon kaikkea ihanaa on näihin kolmeen kokonaiseen Helsinki-päivään sisältynyt. Kilometrejä on kertynyt ihan mieletön määrä kävellen ja saadaan kyllä olla niin ylpeitä kolmesta reippaasta prinsessastamme. Kertaakaan he eivät ole valittaneet uupumustaan vaan innoissaan tallustaneet kanssamme ympäri ämpäri kaupoista korkeasaaren polkuihin ja joka paikkaan siltä väliltä. Eilen lepuutettiin jalkoja Katajanokan maailmanpyörässä ja tänään Helsingin sightseeing-risteilyllä eli kunnon turistimeininkiä on täällä stadissa riittänyt kävelyn, kuvaamisen ja nähtävyyksien merkeissä. Varokaa siis seuraavia postauksia, luvassa on nimittäin kunnon reissukuvapläjäyksiä.

Huomenna saadaan vielä nauttia muutama tunti lomailusta stadin sykkeessä ja sitten täytyy suunnistaa kohti pohjoiseen tsukuttavaa junaa. Kiitollisia saadaan taas kerran olla ihanasta lomastamme ja siitä, että ollaan saatu ladattua akut täyteen virtaa kotona odottavaa arkista aherrusta varten.

Tämä turisti liittyy nyt muiden tuhisijoiden joukkoon ja palaa asiaan myöhemmin kera lomamoodi-kuvien, kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!