tiistai 23. elokuuta 2016

Meidän silmäteräMeidän kaikkien silmäterä täytti lauantaina, sorsajahdin aloitus päivänä, täydet 3kk. Onneksi perheen ainokainen mieshenkilö ei ole hurahtanut sorsastukseen vaan tuli hyvillä mielin meidän kanssa mökille ja näin pikkuneiti pääsi poseraamaan 3kk-kuvissa mökkimiljööseen.

Taas on neiti kasvanut ihan silmissä ja on tosiaankin ollut kaikki nämä kuukaudet meidän kaikkien silmäterä ihan siinä sanan varsinaisessa merkityksessä. Isosiskoilla on säilynyt se sama innostus pikkusiskon hoitamisessa, mikä alkoi jo laitoksella. Olivatpahan he sitten yöreissussa, koulussa, kavereilla, harrastuksissa tai ihan missä vaan, niin aina on isoin ikävä tätä pikkuystävää. Joka aamu he oikein kilpailevat hänen huomiostaan ja on ensimmäisenä koulun jälkeen pusutuksen kohteena. Voi sitä pettymyksen määrää, jos hän sattuukin juuri silloin olemaan päivänokosilla. No onhan meidän pikkuystävä niin syötävän ihana ja kiltti, että ei ole mikään ihme tämä isosiskojen säilynyt vauvahuuma :)


Harrastuksista puheen ollen, meidän musiikkisyksymme starttasi eilen ja tätä nykyä perheestämme löytyy nyt myös viulistin lisäksi huilun -ja kanteleensoittajat. Ekaluokkalainen jaksoi viimeviikkoisesta leikkauksesta huolimatta aloittaa huiluopinnot ja oli varsin innostunut tästä itse valitsemastaan musiikkipolustaan. Keväällä yritin häntä nimittäin kovasti ohjastaa jousisoittimien pariin, mutta hän hyvin päättäväisesti halusi mielummin oppia soittamaan huilua. Eilen oltiin koko tyttöjengin voimin huilistin ekalla soittotunnilla ja tämä huilukärpänen puraisi myös isosiskoa. Nyt hänkin olisi halukas viulunsoiton lisäksi oppimaan myös soittamaan huilua. Pian olen kyllä ihan lirissä näiden neljän neitokaisen harrastuksien kanssa.

Mökkiprojektistamme voisin mainita tähän loppuun sen verran, että nyt alkaa kaikki oleen siinä pisteessä, että tämä pesue pystyy siellä viikonlopun verran majaileen. Keittiöstä ei puutu enää kuin jääkaappi ja kaasuliesi, mutta ainakin tämä ensimmäisenä mainittu on laitettu jo tilaukseen ja pitäisi olla loppuviikosta haettavissa. Kuivakäymälä asennettiin viikonloppuna ja takka asennetaan käyttökuntoon, kunhan nämä sadekelit antavat vain myöten. Tarkoituksenammehan oli asentaa takka jo viime viikolla ja siitä taisinkin jo jossain postauksessa mainita, mutta ekaluokkalaisen yllättävä sairastuminen muutti suunnitelmiamme. Jos tämä viikko nyt vain menisi suunnitelmien mukaan, niin perjantaina lähdetään viettämään saaristolaiselämää viikonlopun verran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!