tiistai 20. syyskuuta 2016

Kesän vihreys olohuoneeseen


On se vain jännä mitä kaikkea ihanaa pieni maisemanvaihdos saakaan aikaan. Viime viikon aikana tuli ilmeisesti tuuletettua aivot ihan täydellisesti, sillä pitkään kadoksissa ollut sisustusinto is finally back!! Ja tämän sisustusinnon uudelleen löytäminen jos jokin, on voimaannuttavaa 

Tietysti sisustusjutut ovat pyörineet mielessä enemmän ja vähemmän läpi koko kesän, mutta olen keskittänyt kaiken voimani mökin sisustamiseen ja kodin sisustaminen on jäänyt kokonaan paitsioon. Itse asiassa en edes muista, milloin viimeksi olisin tänne kotiini jotain hankkinut tai tuunannut. Keväällä ennen pienokaisen syntymää sisustelin luonnollisestikin jotain vauvajuttuja, mutta muuten kodissamme ei ole sisustusrintamalla tapahtunut kuukausiin yhtään mitään. 

Perjantaina palasimme viikon mittaiselta lomaltamme ja välittömästi sisustus-sormia alkoi syyhyttään. Sain äidiltäni pienen palmupuun alun mukaantuomisena ja muutaman pienen löydön tein myös lempikirppikseltäni. Tämä pieni riitti sisustusinnon uudelleenlöytämiseen ja tästä olen onnellinen. Jopa niin onnellinen, että pari unetonta yötä pikkupotilaan kanssa ja niistä kerrtynyttä univelkaa ei jaksa enää murehtia aamun valjettua. Aamulla katselen pienen ilmeen kohotuksen saanutta olohuonettamme kera mojovien silmäpussien ja imen voimaa itseeni esimerkiksi tästä vihreäksi maalatusta yöpöydästä, silmäkarkista!
Niin, perjantaina siis sisustuskärpänen puraisi pitkästä aikaa ja jo heti lauantai aamuna piti päästä maaliostoksille. Sinisen lisäksi vihreä väri on intohimoni ja nyt olenkin siirtänyt ulkoa vihreää väriä tänne olohuoneeseemme pitkän talven ajaksi säilöön. Olisihan se nimittäin harmi jos kesän vihreys pääsisi kokonaan unohtumaan talven aikana :)

Nyt saan nauttia kesän vihreydestä olohuoneessamme vihreäksi maalatun yöpöydän, jota tosin käytän nyt kukkapöytänä, muodossa sekä tietysti lukuisten viherkasvien avulla. Innostuin maalaamaan vihreäksi myös yhden tuolin ja sekin löytyy nyt olohuoneestamme. Vielä, kun saan tilattua pari vihreää samettityynyä sohvallemme, niin kesän vihreyttä ei saa pyyhittyä pois mielestäni vaikka mikä olisi. Minustahan on kehkeytynyt tässä viimeisen vuoden aikana oikea Hemuli, sillä kaikenlaiset sisäkukat ja niiden hoito kiinnostaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Lienee siinäkin syynä tämä rakkaus vihreään väriin ja luontoon.

Näytän myöhemmin teille lisää kuvia tästä vihreästä (yö)kukkapöydästämme ja olohuoneesta muutenkin, mutta nyt ajattelin ummistaa hetkeksi silmäni, kun pikkupotilaskin suostuu vetämään sikeitä vaunussaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!