keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kultainen hiihtiskakku


Pikainen kurkistus meidän hiihtoloma arkeemme ennen nukkumaan kiirehtimistä. Minun rakkaat räkänokat ovat vedelleet sikeitä jo parisen tuntia ja se takoittaa kyllä sitä, että minunkin olisi korkea aika painua jo untenmaille, mikäli haluan ehtiä edes hetkeksi silmäni ummistaa.Nopeasti on tämäkin viikko vierähtänyt ainakin tähän asti, vaikka emme ole edes mitään ihmeempää lomalaisten kanssa tehtykkään. Flunssa vaivaa edelleen suurinta osaa porukkaa ja nuorimmaisen neidin lisäksi myös toiseksi vanhin neideistä on kärvistellyt korvasäryn kanssa nukkuen yöt rauhattomasti. Osittain myös tämän puolikuntoisuuden vuoksi ollaan vietetty aikaa enimmäkseen tässä kotinurkissa. Ollaan leivottu, hoidettu kukkia, sisustettu ja ulkoiltu tietysti myös. Tänään pikkuleipurit innostuivat tekemään kultaisen hiihtis(tiikeri)kakun meidän hiihtoloman kunniaksi ja kultaisen tiikeri-Iivon kunniaksi 😂
Ollaan siis kaiken tämän tekemisen lisäksi seurattu hiihdon mm-kisoja silmä tarkkana ja siitä tämä kultainen tiikerikakku idea sai alkunsakin. Hyvään saumaan sattui tällä kertaa mm-kisat, kun meillä on ollut nyt enemmän kuin aikaa seurata niitä. Hyvin antaumuksella tytöt tämän tiikerikakun leipasivat eikä pienen palan jumittuminen leivontavuokaan hidastanut neitien touhuja laisinkaan. Kakku sai suklaakuorrutuksensa palan puuttumisesta huolimattakin. Varsin hellyyttävän näköinen lopputulos mielestäni.


Toivottavasti tämä flunssa hellittäisi edes hieman viikonloppuun mennessä niin päästäisiin koko porukalla mökille metsänraivaustalkoisiin. Nyt on kuitenkin minunkin järkevintä painua tosiaan pehkuihin, että jaksan taas huomenna viritellä edes jonkin näköistä tekemistä lomalaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!