sunnuntai 11. elokuuta 2013

Matti Myöhänen.

Joo Matti Myöhänen tässä taas terve! 
Tällä kertaa päivitystä pukkaa lähes viikon takaisista asioista, vaikka tuoreempaakin juttua olisi vaikka kuinka. Eihän sitä sovi kuitenkaan hyppiä asioiden edelle, joten tässä teille vielä näitä Matti Myöhäsen kauniissa lapsuudenmaisemissa otettuja kuvia ja toisella kerralla sitten sitä tuoreempaa matskua.

Näissä vesissä sitä itsekin silloin lapsena räpiköitti ja paljon!

Käytiin ihastelemassa kauniita lapsuuden [lapin] maisemia Aavasaksan keisarinmajalla. Kyllä näissä maisemissa on aina vain sitten omasta mielestäni sitä jotain extraa 
Vanha "Aavasaksan juhannus-mainos" löytyi Keisarinmajalta. On kotiseudullanikin ollut elämää ainakin silloin joskus.


Lapin "Maria" hörppii mustikkamehua ja nauttii rakkaista maisemista.


Ennen loman loppumista ehdittiin tietysti kuntoilemaankin ja rannalla avojaloin juoksua kertyi mulla ja äidilläni reilut 5km. Rannalla juokseminen oli yksi hienoimmista juoksu kokemuksistani tähän mennessä. Raikkaan vilpoinen vesi oli riittävän lähellä aina, kun viilennystä tarvitsi.

Oli taas kerrassaan ihana mini loma rentouttavissa kotimaisemissa ja ikävähän tuota seutua aina pakostakin tulee, mutta elämä menee eteen päin ja on aika, näiden kuvien jälkeen, siirtyä takaisin nykyhetkeen. Seuraavassa postauksessa on luvassa ainakin hiukkasen tuoreempaa matskua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!