torstai 15. elokuuta 2013

Syksyn merkki.


Lakritsrot-tippoja Holistic Healt:sta

PAU D´ARCO-tee.





Syksyn merkeistä on jo moni puhunut ja kovasti syksyiseltähän tuo ilmankin näyttää, kun ikkunasta ulos katselee. Vettä on ainakin tänään satanut lähes koko päivän ja tuuli ulvoo nurkissa, kellastuneista koivun lehdistä puhumattakaan.
Meidän kodissa yksi syksyn selvä merkki on terveellisemmät elämäntavat tai ainakin kuumien juomien astuminen taas, kesähelteiden jälkeen, kuvioon. Itse olen sortunut kesällä erilaisiin herkkuihin ja nyt olen taas päättänyt syksyn tullen pitää tarkkaa linjaa eli ei herkkuja ennen perjantaita. Perjantaisin on lupa herkutella ja voittekin varmaan arvata, kuinka paljon jo odotan huomista ;)
Kahvinjuonninkin olen päättänyt typistää vain yhteen mukilliseen päivässä ja sen nautin autuaallisesti sitten aina aamuisin. Aamupäivä kahvittelun korvaan erilaisilla tee-juomilla sekä lakritsrot[lakritsajuuri]-juomalla ja makeuttajana teessä toimii tietysti hunaja.

Vaikka ilmoittaudunkin täysin kuumien ilmojen kesäihmiseksi, niin nautin kyllä nyt tästä pian alkavasta syksystäkin. Voisinkin laittaa tilaukseen lämpimän ja aurinkoisen syksyn, niin kesän loppuminenkaan ei ottaisi sitten niin koville.

Pian kutsuu työt Fäboda Café & Kitchenissä ja sitten ei muuta kuin perjantain odotukseen! Parhautta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!