tiistai 25. helmikuuta 2014

Makeaa mahan täydeltä?





Oonkohan nyt viime aikoina sortunut hankkimaan kotiini "makeaa mahan täydeltä"?!
Tällä makealla tarkoitan tietysti tässä tapauksessa mustavalkoisia, sisustuksellisia, herkkupaloja, jotka ovat nyt vallanneet kotini.

Instan puolella olenkin jo esitellyt teille nämä Ikean alennuksesta hankkimani Lappljungrand verhot, jotka lyhensin viime viikolla sopivan pituisiksi. Onneksi uskallauduin repimään verhodilemma-"haavat" auki uudelleen uskaltamalla ostaa nämä ihan extempore vaan. Olen nimittäin nyt niin tyytyväinen sekä keittiön, että olohuoneen verhoihin; keittiössä vilistelee hypnoottiset pallot ja olohuoneessa raidat. Kuvioita tässä talossa on nyt vaikka muille jakaa.

Eihän vessa nyt vaan voinut jäädä tämän mustavalkoisuus buumin ulkopuolelle ja sinne ostinkin Tigeristä mustavalkoisen saippuapumppupullon, oikein viiksillä varustettuna. Sopii tähän minun tähän hetkiseen tyyliini kuin nakutettu.

Olohuoneen uudet MUSTAT tuikkukupit on Granitista, minun uudesta lempi sisustuskaupasta Ikean rinnalla. Tuikkukupit on juuri sellaiset mitä olen jo pitkään hakenut; yksinkertaisen tyylikkäät ja MUSTAT.heh!

Tänään olen taas kuluttanut aikaani sisustaessa ja valokuvatessa, sillä ihanan kirkas ilma suorastaan velvoittaa minut siihen [lempi] puuhaan. Lomalaisten kanssa kävin kuluttamassa aikaa kirjastossa sekä kahvilassa ja huomenna suunnataankin typyjen kanssa leffaan Onnelia ja Annelia katsomaan. Sitä ennen on tiedossa myös yhden työntekijän työhaastattelukin eli tiukkaan ohjelmoitu päivä on huomisestakin tulossa ja niin se vain tämä hiihtis viikkokin sujahtaa ohitse pikakiitoa.

Lisää sisustus mietteitä taas myöhemmin, kuullaan 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!