maanantai 24. helmikuuta 2014

Hiihtis, päivä 1.




Tänään ollaan vietetty syys..eiku siis..hiihtoloman ensimmäistä päivää vesilammikoissa räiskien ja sitä rataa. Todella huvittavaa hommaa vetää helmikuussa hiihtiksen aikaan hiihtomonojen sijasta kumisaappaita jalkaan, ihan niin kuin syyslomalla ainakin. 

Vesilammikoissa lätistelyn lisäksi ollaan käyty lomalaisten kanssa hieman kaupungilla shoppailemassa ja intouduin jopa omaa officeanikin järkkäilemään tai sanoisinko raivaamaan. Työpöytäni on ollut viimiset puoli vuotta täynnä kaikkea roinaa ja oli jo aikakin laittaa kamat ojennukseen. Ostin tuolta viikon takaiselta reissultani Ikeasta ja Granitista uusia kivoja "toimisto" juttuja ja eihän nekään pääsisi oikeuksiin missään sekamelskassa. Vielä en kuitenkaan tänään päässyt niin pitkälle, että olisin laittanut kaikki ihanat uutuudet niille tarkoitetuille paikoilleen ja osan näistä uusista hankinnoista laitankin paikoilleen vasta sitten joskus hamassa tulevaisuudessa [on nimittäin mm. pari huoneen muuttoa mietintä myssyssä].





Työpisteeni järkkäilyn lomassa olen nauttinut teekupposen jos toisenkin ja ihastellut ihanan värikästä tulppaani kimppua, jonka sain lauantaina rakkaalta ystävältäni. Kimppua katsellessa ei vain voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle, sillä sen värikkyys tuo kaikki ne kunnon keväiset ilmat, linnun lauluineen, mieleen. Onhan tuo tuulinen, märkä, ilma tuolla ulkona aika masentavaa ja mielelläni ottaisin tilalle joko sen lumihankien valkeuden tai sitten kunnon keväisen aurinkoisen, lämpimän, ilman. Sellaisia ilmoja ei niin vain tilatakkaan, joten nautin nyt näistä tulppaaneista ja granitin helmistä täällä sisällä lämpimässä.

Lomalaisille täytyy hiihtämisen ja luistelun sijaan keksiä jotain muuta aktiviteettiä ja huomenna ajateltiinkin suunnistaa jälleen kerran kaupungille. Ei kuitenkaan taas shoppailemaan vaan ensin herkkuleivoksille kahvilaan ja sitten kirjastoon kirjoja lainaamaan. Hieman erilainen hiihtis meillä tänä vuonna, mutta ei sen niin väliä. Pääasiahan on, että saamme viettää laatu aikaa yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!