perjantai 21. helmikuuta 2014

Wiime Weekendi.


"Ystävyys ei tunne välimatkoja eikä se laske kohtaamista"



"Ystävä asustaa sydämessä läpi mutkaisten ja vaikeiden tilanteiden"



"Ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen"



PARAS ystävänpäivä PARHAASSA seurassa 




Nämä kuvat ovat tosiaan viime viikonlopulta eli viikon takaisissa tunnellmissa vielä ajatukissani elän ja kaiholla muistelen näitä kallisarvoisia hetkiä

Ehdittiin kyllä näiden päivien aikana kiertää yksi sun toinenkin mesta ja aika kului taas kuin siivillä.
Rundailtiin Vantaalla, Itäisessä Helsingissä, Helsingin ydinkeskustassa jne. Koluttiin mm. molemmat keskustan Granit-putiikit läpi sekä IHQU Monki peräti kahdestikin eikä Itiksen New Yorkeriakaan voinut tietystikkään sivuuttaa. Ainoastaan lauantain ruoka[burgeri]paikan valinta meni pieleen, sillä Hans Välimäen MidHill ei todellakaan ollut toiveiden täyttymys. Ehkä sisustuksellisesti JOO, mutta se tärkein eli ruoka [ja palvelu] ei hivellyt kyllä meidän makuhermojamme, ei sitten lainkaan! 
Vantaan Ikeaan suunnattiin ihan ensimmäisenä shoppailu päivänä ja sen käynnin olisi voinut jättää väliin. Sieltä tuli nimittäin taas sorruttua ostaan yhtä sun toista ja sitä mitä ei kantti kestänyt tällä kertaa ostaa, jäi kaivelemaan mieltä. On se kyllä niin mahdottoman koukuttava paikka ja tällainen heikkona sisustukseen oleva henkilö sortuu siellä yllättäviinkin hankintoihin. Mainittakoon tässä vaiheessa yhden esimerkin yllättävistä hankinnoista ja ne oli lappljung rand-sivuverhot. Verhot olivat kyllä onneksi ALE:ssa, mutta niiden hankinta repäisi uudelleen minun verhodilemma-"haavat" auki.heh! Toisaalta näin kotiin palattuani huomasinkin näiden verhojen hankkimisen olleen kuitenkin yksi viikonlopun parhaimmista päähänpistoista.
Ikean Bråkig 2014-sarjan näkeminen livenä oli kyllä huikee kokemus ja harmittaa nyt vähän näin jälkikäteen, kun en hankkinut siitä sarjasta muuta kuin kaksi ihanaa tyynynpäällistä. 

Esittelen varmaankin ensi viikon aikana ainakin muutamat hankintani ja mm. huippu ihananista Granit:sta ja Tigerstores:sta toin kotiin tuomiseksi ihanaa pikkusälää. 

Jälleen kerran saan kiittää rakasta M -ystävääni mielestäni huippu onnistuneesta viikonlopusta 
Vaikka ystävyys ei tunnekkaan välimatkoja eikä laske kohtaamisia, niin silti toivon näkeväni ihanan ystäväni taas pian uudelleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!