keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Elleä ja Ekoa





Ensin Elleä eli Elle decoration -lehteä kera CocoVi -raakasuklaan
ja
sitten vähän Eko [juotavaa] vihreäsavea sekä mehiläisen siitepölyä päälle!






Tällaisia kuvia tällä kertaa näin keskiviikko iltapäivänä.

Tänään olen selaillut helmikuun Elle decoration -lehteä inspiraation haku mielessä ja raakasuklaat suussa sulaen. Kyllähän tämän erinomaisen lehden selailu poikikin muutaman huikeen idiksen tai oikeastaan vahvisti jo niitä aijemmin syntyneitä keittiöremppa-idiksiä.

Aikalailla MUSTAA olisi meidänkin keittiöön suunnitteilla, JAIKS! Ja ehkä jotain ruudullista lattiaa myös. Saatan kuulostaa nyt turhankin salaperäiseltä, mutta aikanaan tai sanoisinko pikkuhiljaa kaikki vielä ratkeaa teillekkin. Promise!

Hain tänään aamulla myös ihanan paketin postista. Paketti sisälsi ekologista vihreää savea ja mehiläisen siitepölyä. Siitepölyn nauttiminen kyllä vähän näin siitepöly allergisena jänskättää, mutta aloitan nauttimisen muutama "pipana" kerrallaan ja tilannetta tarkasti seuraillen. Ehkä tämä siitepölyn nauttiminen olisi eräänlaista siedätyshoitoa?! Saapa nähdä, miten minun käy näiden savien ja siitepölyjen kanssa.

Nyt jatkan korvakivusta kärsivän potilaan hoivaamista. Käytiin juuri hoitamassa korvasärkyä Holistic Health:lla bioljus -koneessa ja mahdollisimman pikaisen paranemisen toivossa, menemme sinne heti huomenna uudelleen. Antibiootteja en kovin hevillä suostu tänne kotiin raahaamaan ja siksi teenkin kaikkeni, että niitä ei edes tarvittaisi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!