maanantai 3. maaliskuuta 2014

[pp] pulma ratkesi?[PP] = pyöreä pöytä

pp-pulma ehkä ratkesi, kiitos siskoni upeiden sisustus vinkkien 
Kyllä vain kannatti jauhaa siskollenikin tätä pyöreäpöytä-ongelmaa, kun ratkaisu ongelmaani tuli häneltä kuin tilauksesta:

Ikean pieni [110cm halkaisija] pyöreä pöytä ehkä riittäisikin meidän 5-henkiselle perheelle, jos hankkisimme sen lisäksi vielä Norden-taittopöydän vieraita varten. Norden-taittopöytä menisi todella pieneen tilaan aina silloin kuin sitä ei tarvita ja tarpeen tullen sen ääreen mahtuu vähintäänkin neljä henkilöä ruokaileen.
Aika kätevää, vai mitä? 

Eli normi kotioloissa pärjäisimme ihan hyvin pienemmälläkin pyöreällä pöydällä ja Norden-taittopöytä saisi toimittaa ikkunan alla vaikka kukkapöydän virkaa. Kahvistelijoiden lisääntyessä kokoontaitetulta taittopöydältä vaan kukat suit sait vikkelään pois ja apupöytä täyteen pituuteensa toimittamaan sen todellista virkaansa. 
Osimmoilleen näin :]


Tässä ylläolevassa kuvassa olevia juttuja en ole keittiööni laittamassa vaan haaveilen niitä arkieteiseemme. Esimerkiksi ihanan käytännöllinen Trofast-säilytysjärjestelmä [joita meiltä löytyykin jo kaksi lasten leikkihuoneesta] sopisi mielestäni erinomaisesti myös arkieteiseen kätkemään lasten pipot, vanttuut jne. mustiin muovilaatikoihin.

Nyt alkaakin vaikuttaan siltä, että Ikean tilaus pitäisi laittaa vireille mitä pikemmiten. Täytyy kuitenkin varmaan malttaa vielä odottaa hieman paksumpaa lompakkoa.Huoh!

Huomaa kyllä, että työrintamalla on ollut nyt vähän hiljaisempaa, kun erilaiset sisustusprojektit pyörii vimmatusti mielessä. Keittiöpuolen muokkaus on mielessä ja jostain päästä tämä muokkaus on kyllä jo aloitettukin. Muutamia vihjekuvia voisinkin laittaa tänne blogiini/instagarmiin piakkoin, sillä lauantaina aloitettu projekti ei ole kyllä ihan hetkessä valmis ja valmiita kuvia saa tovin jos toisenkin odotella.

Niinhän se tämä maaliskuukin on pärähtänyt käyntiin; villien sisustusprojektien vilistessä mielessä. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä tartuttiin pensseliin ja maalailtiin hieman mustalla. Mihinköhän tämäkin kuukausi vielä päättyy, jännittävää!


[KAIKKI, KUVAKOLLAASEISSANI ESIINTYVÄT, KUVAT ON LAINATTU IKEAN SIVUILTA]

EDIT: Muitakin ratkaisuja tähän pyöreäpöytä-ongelmaan otetaan kiitollisena vastaan teiltä ihanilta lukijoilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!