keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Jälkijunassa.


Täällä blogini puolella vallitsee hiljaisuus, mutta arjessa ihan päinvastaista.
Tästä arjen hulabaloosta johtuen päivitykset täällä blogin puolella tuleekin hieman jälkijunassa.
Tämäkin [juhannusaattona startattu] projekti on nyt saatu jo onnellisesti päätökseen,
mutta ennen valmiin luomuksemme julkaisemista näytän teille vielä muutaman [vihje]kuvan niiltä ajoilta, kun projektimme oli vielä vaiheessa eli nämä kuvat ovat noin parin viikon takaisia. 

Juhannusaattona puuhastelimme kuorma-auton vanteiden parissa ja parisen viikkoa sitten puuhastelimme, minulle nykyisin niin rakkaan materiaalin, vanerilevyn sekä toisen suuren intohimoni, spray-maalin, parissa. Mieheni firman likaisen hallin sijasta puuhastelimme projektin loppuun omassa, hieman puhtoisemmassa, autotallissamme.
Tähän juuri valmistuneeseen projektiimme tarvitsimme rakennusmateriaaleiksi näiden kuorma-auton vanteiden lisäksi siis vanerilevyä [ekonomisista syistä valitsimme koivuvanerilevyn lisäksi myös jotain halvempaa sekavanerilevyä], valkoista spray-maalia, puuliimaa, tetramassaa ja sen sellaista ihanaa.
Ehkä näistä kuvista alkaa jo useammalle hahmottuun, että minkälaisesta projektista tässä on kyse ja aika monelle olenkin innostuksen puuskassa mennyt kertomaan tästä jo lähes kaiken, viimeistä piirtoa myöden. Osa on jopa jo nähnytkin tämän projektin tuotoksen täysin valmiina ja onpas yksi tilauskin tulla tupsahtanut. Mieheni saisikin vaihtaa maalämpöpumppujen myymis ammatin tällaiseen puusepän ammattiin ja minä toimin sitten ideapankkina sekä valokuvaaja linssinä. FAIR PLAY ;]

Yritän tässä nyt mitä pikemmiten laittaa tänne kuvia täysin valmiista luomuksestamme, mutta sitä ennen teidän on tyytyminen vielä näihin kuviin. Olen saanut muuten valmiiksi kaikki ne kolme tuoliakin vihdoin ja viimein. Olen kyllä niin tyytyväinen niiden kaikkien lopputulokseen ja nyt ei muuta kuin uusien romutuolien metsästykseen. Metsästys onkin täysin oikea sanavalinta, sillä metsästähän olenkin yhden näistä remontoiduista tuoleista bongannut. Tuoli kuvatkin laitan tänne blogiini heti, kun vaan saan revittyä tarpeeksi aikaa valokuvaamiseen ja tänne rustaamiseen.

Nyt alkaa silmät lurppasta jo niin pahasti, että on aika kaivautua pehkuihin ja toivottaa teille kaikille ihanille kauniita unia, oman kullan kuvia :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!