torstai 17. heinäkuuta 2014

Diy -round dining table.

Ulkoiset paineet kasvoivat liian suuriksi ja monen houkuttelun jälkeen nostin uuden blogikirjoituksen väsäämisen to do -listan ykköseksi ja tämän uuden blogitekstin piti nimenomaan käsitellä juhannuksena aloitetun projektin huipennusta eli salaisen projektimme julkaisemista. Enää ei kaivata ilmeisesti uusia vihjeitä vaan kehoitettiin siirtymään suoraan asiaan. Käskystä rakas systerini :]

Niin joo! Pöytähän siitä tuli, siis pyöreä ruokapöytä jonka jalkana komeilee kuorma-auton vanteet x3.
Kenen arvaus meni nappiin?!?


Olemme niin hyvä tiimi, minä ja rakas mieheni 
Aina, kun lyömme viisaat päämme yhteen, niin lopputulos on onnistunut.
Saan olla kiitollinen, että olen löytänyt vierelleni kaiken puolin niin taitavan ja kiltin miehen.
Miehen, joka täydentää heikkouksiani.
Tämä projekti vaati varsinkin häneltä verta hikeä ja kyyneleitä, mutta urheasti hän kovalla tahdonvoimalla suoriutui tehtävästä. I´m proud of you F Tammikuusta lähtien olemme haaveilleet pyöreästä keittiönpöydästä. Olemme etsineet sitä kaikkialta ja jopa pyytäneet ystäviltäkin apua sen löytämiseen, tuloksetta. Muutamia vihjeitä pyöreistä pöydistä saatiinkin avuliailta tyypeiltä, mutta mikään niistä ei harmillisesti johtanut mihinkään. Iso kiitos kuitenkin kaikille vaivannäöstä!
Näin jälkeen päin viisastuneena saimme taas kerran todeta: "tietyn vision iskiessä päähän, on sitä turha yrittää kaupoista bongailla vaan se visio täytyy toteuttaa ihan omin [lue: miehen] kätösin." Vain itse tekemällä saa pöydästä tai ihan mistä vaan juuri sellaisen kuin itse haluaa. Ihan omannäköisen, uniikin, luomuksen, jota ei kenelläkään muulla ole ja sehän se vasta parasta onkin!!
Me halusimme 150cm pyöreän, yksi jalkaisen, valkoisen, ruokapöydän ja sellaisen myös teimme.*tuoli-kuvat kuvakollaasiini lainattu tietysti Ikean-sivuilta [www.ikea.fi]

Sehän on jo sanomattakin selvää; uusi pöytä vaatii, suorastaan huutaa, ympärilleen ainakin uudet tuolit [ehkä myös lampun]. Niitä ei kuitenkaan ryhdytä tekemään itse vaan tyydytään tällä kertaa Ikean valikoimiin. Ajattelin julkaista tämän valmiin projektin vasta saatuani nämä uudet tuolit, mutta eräs nimeltä mainitsematon tai -mattomat ihmiset eivät jaksaneet odottaa kauempaa ja pakkohan hänet/heidät oli päästää piinastaan :]
Tulen mitä suuremmalla todennäköisyydellä valitsemaan Ikean Reidar ja Idolf -tuolit pöydän ympärille ja mustana tietysti. Vanhat, kirppikseltä, hankitut tuolit saavat siirtyä komeron uumeniin ja joskus ehkä vielä koristamaan huvilaamme. Alkuperäinen suunnitelma oli hankkia erivärisiä tuoleja, kuten esim. Reidar -tuoli keltaisena, mutta arkuus iski jälleen kerran tai siis isosiskoni puhui tällaiselle höyrypäälle vähän järkeä ja kehotti pysyttelemään turvallisesti yhdessä värissä. Luulen, että tämä on loppujen lopuksi ihan hyvä päätös ja voinhan toki laittaa spray-pullon laulamaan joku kaunis kerta, mikäli kaipaan lisää väriä sekä jännitystä elämääni, heh!

Laitan teille sitten vielä lisää kuvia pöydästä ja uusista tuoleista. Ensin pitää vain päästä Ikeaan tai laittaa mieheni asialle. Eräänkin kerran olen mieheni nakittanut hakemaan Ikean varastosta jotain. Itse varsinaiseen kauppa osastoon häntä ei millään ilveellä saa, mutta varastossa hän suostuu pyörähtään, mikäli annan vain hänelle tarkat lokerot ja hyllypaikat.

Mikäli teitä kiinnostaa palata ajassa taaksepäin ja kurkistaa hieman kulisseihin, niin tähän alas olen kerännyt tätä pöytää koskevia linkkejä. Ihan alku pohdinnoista sen tekemiseen.

Ole hyvä Varsågod Here you are >>


Tämän keittiöpöytä projektin innoittamana lähtee myös sohvapöytämme vaihtoon. Surffailin jo Ikean sivuilla, mutta ylläripylläri, en löytänyt etsimääni. Eihän tässä auta muu kuin siirtyä seuraavan projektin kimppuun, kun selvä visiokin pyörii jo päässäni. Täytyy tietysti suostutella eka vain mieheni mukaan tähän projektiin perämieheksi. Helpompi taas sanottu kuin tehty.

Palaillaan muruset! :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!