tiistai 29. heinäkuuta 2014

Summer outfit.



Tämä kesäihminen rakastaa nyt tätä hetkeä niin paljon, että sisustus postauksien ohella täytyy postailla välillä vähän kesäesa -kuviakin. Onpahan sitten jotain mitä muistella, lämmöllä, syksyn sekä talven pimeydessä. Kesäisistä kuvista saa ehkä sitten pienen määrän sitä tarvittavaa tsemppiä kylmyyden keskellä.
Viime vuonna näitä ootd-kuvia tuli huomattavasti enemmän vaikka kesä oli tätä kesää paljon surkeampi. Nyt työt, rantaelämä ja erilaiset projektit ovat vaatineet veronsa ja kaikki blogiin tarkoitetut kuvat ovat jumiutuneet kameraan. Olen iltaisin vain pilkkinyt koneeni äärellä ja mistään ei ole oikein tullut mitään. Aika harmi asia sinänsä, sillä blogini toimii itelleni/perheelleni myös loistavana päiväkirjana, josta voi halutessaan selailla asioita taaksepäin ja muistella menneitä aikoja. Täytyy yrittää jaksaa skarpata enemmän jatkossa, että talvella olisi enemmän matskua katseltavana.



Nämä kuvat ovat eiliseltä päivältä. Eilen pidin hieman rennomman työpäivän ainakin edellispäiviin verrattuna. Kiireisten työpäivien jälkeen piti taas kerran pitää sellainen toimistopäivä ja kasata kaikki palapelin palaset yhteen. Tuntuu hassulta, kun tämä niin sanottu kesän sesonki aika alkaa uhkaavasti vedellä viimeisiään. Pian on jo elokuu ja suurimman osan kesälomat lusittu. Tämähän tarkoittaa luonnollisesti kesäravintolassa hiljaisempia päiviä. Ihan vastahan me potkaistiin kesäkausi kunnolla käyntiin ja pian pitää alkaa jo hiljentämään tahtia. Ehkä me kuitenkin keksitään vielä jotain piristävää synkän syksyn kesälle.


Näissä kuvissa näkyvä Fjällräven reppu, olkalaukku, käsilaukku -yhdistelmä on ollut luotto ystäväni tämän kesän käänteissä. Monikäyttöinen ystäväni muuntautuu tarvittaessa vaikka käsilaukusta repuksi ja siitä vielä edelleen olkalaukuksi. Isot aplodit sille fiksulle ihmiselle, joka on tämän laukun suunnittelun takana. 


Ensi viikolle on luvattu vieläkin loistavampaa kesäsäätä ja armotonta hellettä. Ihanaa, sanon minä! Nyt jos koskaan voi kerätä iso repullinen aurinko energiaa säästöön talven varalle. Näistä kesäsäistä ei kyllä voi valittaa piirun vertaa vaan nauttia kaikin siemauksin joka ikisestä sekunnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!