perjantai 18. heinäkuuta 2014

Chair Makeovers.



Punaisesta repaileisesta retro-tuolista tuli musta ja tyylikäs.
Uusi nahkapäällyste sekä valkoiset kanttinauhat loistavat nyt silmissä ja hieman kellastuneen likainen runko hyppii tietysti entistä paremmin silmille. Kysymys kuuluu, pitäisikö rungon muovitus repiä hiiteen ja alta paljastuva metallinen runko spray-maalata?!




Viininpunaisesta, retrosta bongatusta, 60-luvun nojatuolista tuli nyt sitten mustavalkoinen. Lempinojatuoli sai lempi värityksen ylleen ja olen niin hurrrjan tyytyväinen sen uuteen lookiin. Rakastan käsinojia ylikaiken.



Ja sitten tämä ruosteinen [ex-ruosteinen siis] ylpeyteni. Tämän tuolin rungon lapseni kavereineen bongasi minulle tästä lähimetsästä yltä päältä ruosteisena. Aivan mahtava bongaus heiltä ja ihanaa, kun lapsenikin jo tietävät äidin tykkäävän romuista. Annan romuille uuden mahdollisuuden kotonamme :]
Ruosteisesta rungosta muuntautui koivulastulevy-tuoli ihanine mustine yksityiskohtineen. 
I´m in löööv!

Aina mulla pakkaa jäämään ne ennen ja nyt -kuvat näyttämättä, tälläkin kertaa.Höh!
Instan puolella nämä tuolit esiintyy alkuperäisessä kuosissaan ehkä muutamaankin otteeseen ja instan puollella olen näyttänyt myös näiden tuolien eri valmistus vaiheita eli sieltä voi käydä niitä katsomassa, mikäli kiinnostaa. Voin toki myöhemmin ajan antaessa myöden, postailla näistä tuoleista vielä kokonaan ihan uuden jutunkin ennen ja nyt kuvien kera.

Täällä blogissani vilahtelee kuitenkin tämän viimeisen tuolin runko muutamaankin kertaan ja niitä runko-kuvia löytyy ainakin seuraavista linkeistä:


Nyt on vihdoin saatu kaikki nämä 2nd-hand jutut valmiiksi ja uusien aarteiden bongaus taas enemmän luvallisempaa. En ole antanut itselleni lupaa hankkia enemmän romuja nurkkiini ennen kuin entiset on saatu entisöityä, mutta nyt vain taivas on rajana ;]


EDIT: heti tämän postauksen julkaisemisen jälkeen löysinkin pari ennen-kuvaa myös nojatuolista ja jakkarastakin ja ne kuvat löytyy tästä postauksesta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!