keskiviikko 20. elokuuta 2014

Yellow mood.





Syksyä kohden yleensä sisustuksen väritys muuttuu luonnostaan hieman luonnonläheisemmäksi tai ainakin meille on viime vuosina syksyisin hiipinyt enemmän mm. ruskeita yksityiskohtia vähän kaikkialle. Nyt tänä syksynä vaikuttaisi tämä asia olevan hieman toisin, nimittäin kesäisen keltainen on jotenkin hurmannut minut näin loppu kesästä. Yleensä tätä väritystä, mitä olen nyt viime aikoina hamstrannut kotiini, esiintyy meillä enemmänkin keväisin. Aina ei kuitenkaan tarvi mennä saman kaavan mukaan vaan sisustaa voi ihan vaan fiilis pohjallakin.

Kuvissa on muutamia keltaisia yksityiskohtia, jotka olen ihan hiljattain hankkinut kotiimme [lempi muumimukia  lukuunottamatta].
Varsinkin ruokailutilan uudet verhot ovat mielestäni väritykseltään varsin keväiset, mutta on vain ihanaa olla kevättä rinnassa myös syksylläkin. Meillä yellow mood saa jatkua läpi koko syksyn ja vaikka jopa koko talvenkin. Ehkä mielikin pysyy virkeämpänä pimeyden keskellä ja toivon kipinä pikaisesta uudesta keväästä ja kesästä säilyy rinnassa. 
Kirppikseltä hankittu Sarvis melami -kulho on myös uusi keltainen suosikkini ja näitä Sarvis melami -astioita haluaisin bongata jostain vielä lisääkin. Tämä löytöni on luutavasti viilikulho ja ihanan retro tapaus.

Tänään ilma ei ole kovinkaan keltaisen aurinkoinen, mutta silti oloni on sellainen. Yellow mood vallitsee tällä hetkellä sisustuksen lisäksi myös mielessäni, sillä huomenna minulla ja miehelläni on tärkeä merkkipäivä. Olemme myös lähdössä viikonlopuksi kahdestaan reissuun. Reissusta taatusti lisää myöhemmin jos ei täällä blogissa, niin ainakin instagramin puolella, SEE YOU! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!