lauantai 6. syyskuuta 2014

o-ou.



Viime postauksesta on taas hurahtanut aikamoisesti aikaa ja ihan kaikenlaista on ehtinyt mahtua näihin meinneisiin päiviin/viikkoihin, o-ou!

Nyt on kyllä aika tyhjentää kameran muistikorttia ja jakaa tänne pitkin kesää ottamiani sisustus kuvia.
Ensimmäisenä vuorossa saa olla meidän viimeisin diy-projektimme, pyöreä sohvapöytä.
Pitihän meidän uniikki round dining table saada kaltaisensa ystävän eli round sofa table :n :]
Päässäni oli tuttuun tapaan tarkka visio haaveilemastani sohvapöydästä ja silloin on tietysti vaikea löytää tismalleen sellaista kaupoista tai ainakaan sopuhintaan ja jäljelle jäi yksi ainoa vaihtoehto, tehdä se itse. Tai siis miehenihän sen jälleen kerran nikkaroi ja mä toimin ideapankkina.
Tämä tuttu ja turvallinen työnjako.



Tälle pöydälle ei juurikaan hintaa tullut, sillä se on syntynyt ihan maalia ja vahaa myöten jämistä. Kansi on tehty ruokapöydän, jäljelle jääneistä, vanerilevystä ja jalat on haettu metsästä. Pöytä on juuri sellainen omistajansa näköinen hassu, omanlaatuinen, tapaus ja sopii meille kuin nakutettu.




On se vain kyllä niin jännää, kun yhdestä ruokapöydän vaihdosta poikii niin monta muuta uutta sisustus ideaa, sillä vanha sohvapöytähän ei millään sopinut uuteen ruokapöytään eikä puolestaan vanha matto uuteen sohvapöytään eli uuden ruokapöydän ja sohvapöydän lisäksi myös matto lähti vaihtoon. Mattoa ei nyt sentäs itse ruvettu veivaamaan vaan sen sai puolestamme tehdä, Ellos. Meidän ihanan omituinen sohvapöytä sai seurakseen monen mielestä omituisen mehiläiskenno-maton. Olen kyllä nyt, tai siis olen ollut jo reilun vuoden verran, hullaantunut mehiläiskenno kuvioon. Lapseni vain totesivat [huusivat] maton nähdessään, "varokaa mehiläiset hyökkää nyt sisälle olohuoneeseen." Nähtäväksi siis jää, saadaanko me pian ihan ihka omaa luomu hunajaa olohuoneen puolelta, heh!


Lauantai alkaa pikku hiljaa olla lopuillaan ja huomenna on jo viikon viimeinen päivä eli sunnuntai. Niin hurjan nopeaa menee kyllä nämä viikot ja varsinkin viikonloput. Toivottavasti saisimme nauttia näistä ihanan aurinkoisista ilmoista vielä ensi viikollakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!