keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Joulutunnelmaa Lenas Shopissa.



Viime viikonloppuna saapui joulu myös työpaikalleni tänne Lenas Shopiin.
Ihanan tunnellmallinen joulunaika on nyt edessä ja tuo sitä kaivattua valoa ja piristystä tähän sateen tuomaan pimeyteen 

Olen saanut kunnian kolme päivän ajan isännöidä eiku siis emännöidä, tai ihan miten vaan, Lenas Shopia, kun pomoni on reissussa ja ajattelin näin kolmannen päivän kunniaksi heilua täällä hieman kameran kanssa. Itse olin viikonloppuna, jouluavajaisten aikaan, reissussa ja sillä aikaa Jonna oli loihtinut tänne paljon kaikkia joulu-uutuuksia. Maanantaina oli jännittävää saapua liikkeeseen ja nyt, kun olen hieman ehtinyt rauhassa ihastella täällä ympäriinsä, oli aika tarttua kameraan.



Huomaan, että ainakin ihania joululahjaideoita ja koristeita esim. Fröken Rosengreniltä on saapunut tänne lisää. Kaupunkimme symboli, usko, toivo, rakkaus, löytyy painettuna nyt mm. joulukuusenkoristeeseen sekä "recycle & desing" -lyhtyyn ja sama symboli löytyy mm. keraamisena ihanasta ovikranssista. Ja mainitttakoon erityisesti, että näitä suosittuja lahjaideoita löytyy vain Lenas Shopista eli ei muuta kuin usko, toivo, rakkaus lahjaostoksille tänne.




Jo viime viikolla tänne saapui paljon ihania, Elina Rebers :n suunnittelemia tyynynpäällisiä. Itse olisin valmis ottamaan vaikka kaikki kotiini. Kuviot tyynynpäällisissä ovat niin ihastuttavia ja juuri minun tyylisiäni. Varsinkin ylemmässä kuvassa näkyvä punainen tyynynpäällinen miellyttää silmääni näin joulunalla ja se sopisi ihan täydellisesti kotiimme Nero Special Kalklitir -maalilla maalatun seinän viereen. Voi ihanuutta 



Melko pian täällä aloittaessani työt, sain huomata, että Lapuan Kankureiden tuotteita myymme päivittäin. Isot huovat, pienemmät viltit esim. vauvoille, ovat tykättyjä lahjoja ja sopivat ihan kaikille. 100% uutta, puhdasta, villaa Lapualta. Näistä ei vain voi olla tykkäämättä ja omaksi suosikikseni mainittakoot mustavalkoinen, yllä olevassa kuvassa oleva, huopa.



Huomasin myös kivojen tarjous -lappujen ilmaantuneen viikonlopun aikana liikkeeseen. Näin joulunalla on loistava mahdollisuus ostaa esim. Villeroy & Boch -viinilaseja kampanjahintaan ja samoin myös Le Creuset -patoja sekä paistinpannuja. Olemme ottaneet näin jouluksi myyntiin myös Villeroy & Boch :n Toy´s Delight -joulusarjaa. Kaikille löytyy ihan takuulla jotain miellyttävää täältä.



TÄSSÄ on koko liikkeen suosikki hyllyni tai hyllyn sisältö [ekologiset teet] on lähellä sydäntäni. Nämä teet on suoraa kahvinpaahtaja teekauppias Johan & Nyström :ltä. Heidän stooristaan voitte halutessanne lukea lisää täältä. Peltiset kahvirasiat ovat kaikki niin valloittavia ja ovat mielestäni myös todella toimiva lahjaidea. Kukapa ei nyt haluaisi keittiön hyllylle mieltä piristävää teepurkkia?!


Ensi vuoden seinäkalenteri kannattee myös hankkia ajoissa. Kuvassa näkyvä Rifle Paper Co. (USA)  on ihanan erikoinen ja samasta sarjasta löytyy myös esim. muistivihkoja.




Tunnetuilta Erns Krichsteiger :lta ja Tine K :lta löytyy myös paljon mielenkiintoista ja taatusti tykättyä joululahjaideaa. Mielestäni todella varma lahja valinta, joka sopii kaikenikäiselle. Itse olen ainakin Ernstiä suunnitellut sujauttavani pukinkonttiin. Kuka tai ketkä on se onnellinen, sitä en kerro.hahaa!



Aika monelta on ehkä jäänyt huomaamatta, että Lenas Shopista löytyy myös koruja [ No mitäpä täältä ei nyt löytyisi ♥ ]. Itselle ainakin tuli yllätyksenä työni täällä aloitettuani, että tuotevalikoimassa on myös koruja ja todella koukuttavia sellasia. En millään meinaa malttaa pitää näppejäni erossa näistä vaan tahtoisin itselleni melkeinpä kaikki mahdolliset. Edbladin korut ovat ruostumatonta terästä ja meiltä löytyy koruja hopean sekä rose kullan värisenä. En itse ole mikään erityinen koruihminen, mutta jokin kumma näissä koruissa minua kuitenkin viehättää. En tiedä olisiko syy siinä, että näistä koruista löytyy sopiva yhdistelmä arkisuutta ja sitten myös vähän sitä bling blingiä. Koruja voi käyttää niin arkena kuin juhlissakin ja se on iso asia ainakin minulle, sillä en jaksa vaihdella koruja ihan joka lähtöön. Hinta on myös todella sopuisa ja sopii vähän nuoremmankin ihmisen kukkarolle. 

Tässäpä oli tällainen pieni extempore esittely tämän hetkisestä työpaikastani. Voin kyllä vain todeta, että varsin viihtyisässä ympäristössä saan työskennellä ja jos tänä jouluna ei pääse virittäytymään joulun tunnelmaan, niin ei sitten milloinkaan. Joululahjojakin olen käärinyt jo tähän mennessä enemmän kuin koskaan aikaisemmin elämässäni. Kunnon treenausta!
Nyt jäänkin odottelemaan huomenna, Lontoosta asti, saapuvaa pomoani. Hieman kyllä jännittää, että mitä kaikkea jouluideaa hän tuo sieltä tullessaan, näin Lontoon jouluhulinasta inspiroituneena.

Kiitos ja hei, tältä erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!