torstai 27. marraskuuta 2014

Lasten valtakunta.


Ja taas laiskuus otti vallan!
Luvassa nimittäin jälleen kerran kunnon kuvasade lasten uudistuneesta leikkihuoneesta, kahden eri postauksen sijaan. Olisihan se osa 1 ja 2 ehkä vähän selkeämpi tapa esitellä tätä väriparatiisia, mutta luulen, niin siis todellakin vain luulen, tämän säästävän kortilla olevaa aikaani *hymy*

Asiaan:





Tervetuloa sirkukseen, eikö siis lasten leikkihuoneeseen :]

Joskus tässä lokakuun puolella päätettiin laittaa pakkaa sekasin ja vaihdettiin huonejärjestystä talossamme ties kuinkahan monetta kertaa. Yläkerrassa ollut leikkihuone siirtyi kellariin mun ja mieheni makuhuoneeseen [vanhaa makkaria voi katsella esim. täältä, täältä ja täältä]. Tämä makuhuoneen muuttaminen leikkihuoneeksi oli todellinen riskiveto, nimittäin keväällä 2012 valkoiseksi maalattu laminaattilattia joutuu tämän seurauksella todelliselle koetukselle. Riskinotto ei ole mitenkään vieras asia mun ja mieheni sisustusrintamalla, joten tähänkin asiaan suhtauduttiin innolla. Todella mielenkiintoista nähdä, että miten maali pysyy laminaatin pinnassa kovassa kulutuksessa. Nyt jos koskaan lattia saa paukutusta osakseen ja siksi päätimme myös olla korjausmaalamatta lattiaa. Tietystihän tässä reilun 2 vuoden aikana lattian pinta on kokenut jonkinlaista kulumista, mutta ei kuitenkaan mitään niin häiritsevää, että olisimme sitä uudelleen maalanneet. Korjausmaalaus voi olla hyvinkin edessä viimeistään vuoden päästä, mutta turha murehtia tulevaa. Lapset saavat nyt temmeltää mielin määrin ja lattia näyttää luonteensa.






Täytyy kyllä sanoa, että lasten leikkihuoneen sisustaminen on yksi lempiasioista. Rakastan sisustaa juuri tätä kodetta, sillä leikkihuonetta sisustaessa saan toteuttaa kaikki villeimmätkin fantasiani, Niin siis ihan vain sisustukselliset sellaiset, ofc ;]
Sisustaessani tätä huonetta saan huoletta tai ketään kainostelematta heittäytyä lapseksi ja taas sen kolmosen, 3, perästä voi ottaa nollan, 0, pois. Sisustajanakin henkinen ikäni on siis 3 vuotiaan tasolla [viittaan nyt tällä vastikään instassa nähtyyn uuteen Lisa Simpson -teeppariin], heh.

Kuten ehkä huomaatte, tämäkin huone on täynnä kierrätyksen aarteita ja suloisimmiksi niistä mainittakoot eripari porsliini kupit, tietty. Unelma keittiönikin voisi ihan hyvin näyttää tältä lasteni keittiöltä; paljon värejä ja lapsuuteni ajan rakkaita kasari juttuja. Varsinaista keittiötä en kuitenkaan rohkene sisustaan ihan näin rohkeasti, sillä sisustuksellinen mielialani pyörii kuin tuuliviiri ja mieli muuttuu tiuhaan tahtiin. Jos joskus mökin nykyiselle mökkitontillemme rakennamme, niin siellä saan myös toteuttaa leikkihuoneen tavoin kaikista villeimmätkin fantasiani. Sitä odotellessa tyydyn kuitenkin bongailemaan retro aarteita tänne leikkihuoneeseen.







Näitäkin kuvia on räpsitty kameraan useampana eri päivänä tässä viime viikkojen aikana. Aina ilmojen ollessa suht kuvaukselliset, olen tarttunut kameraan. Parastahan tietysti olisi sellainen kirpakka, luminen, pakkassää, sillä lumi tuo valoisuutta sisätiloihin saakka ja useasti pakkassäässä aurinkokin pilkahtelee pieniä hetkiä. Sellaista säätä voisi kyllä laittaa tilaukseen, sillä nämä viime päivien sadekelit ovat kaikin puolin niin masentavia. On niin pimeää ja kuvaamisestakin katoaa se onnistumisen ilo kokonaan. Täytyy vielä jaksaa tsempata pari kuukautta, niin johan taas helpottaa.

Ihan pian pitäisi laittaa enemmän joulu juttujakin kotiamme koristamaan, kun joulu tulla jolkottaa. Kirppikseltä [ylläriylläri] olen tänne leikkihuoneeseenkin jotain pientä hankkinut tyttöjen iloksi, mutta niitä jouluisia leikkihuone kuvia ehkä sitten joskus toisessa postauksessa.

Seuraavaksi huone esittelyssä taitaakin olla meidän uudistunut makuuhuone, joka siis löysi vuorostaan paikkansa leikkihuoneesta. Leikkihuone ja meidän makuuhuone vaihtoivat paikkaansa, samalla valkoinen lattia loistaa nyt molemmissa kohteissa....Palaillaan ehkä näiden tai joulu juttujen tiimoilta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!