torstai 6. marraskuuta 2014

Randomeita.







Ennen näkemättömän blogi-paussin kunniaksi hieman random-kuvia parilta viime päivältä, kun en oikein nyt osaa tänne näin paussilaisena muutakaan laittaa. Olen ennenkin todennut, mitä pidempi paussi bloggaamisessa on, sitä vaikeampaa tänne on takaisin palata ja se on niin totta.

Tämä paussi ei todellakaan tarkoita sitä, että elämäni olisi jotenkin pysähtynyt, kun en ole tänne reiluun kuukauteen mitään laittanut, päinvastoin! Kaikenlaista on tapahtunut elämän jokaisella asteella, eikä vähiten sisustuspuolella. Kotimme on kokenut muodonmuutoksen jokaisen makuhuoneen osalta. Tätä muodonmuutosta on ainakin kaikki instagramiani seuraavat saaneet jonkin verran seurata ja taas kerran voi vaan todeta, että on se instan päivittäminen vain niin paljon yksinkertaisempaa kuin blogin päivittäminen. Toistelen tässä itseäni, mutta ei sen niin väliä. Sisustamisen / remppaamisen lisäksi reiluun kuukauteen on tietysti mahtunut töitä, Lapin matkailua, KESKIMMÄISEN PRINSESSANI ENSIMMÄISEN IRRONNEEN HAMPAAN IHASTELUA, kirppistelyä, lasten harrastuksia, kokkailuja ja paljon paljon kaikkea muuta mukavaa.





Näistä random-kuvista voi huomata päälimmäisenä sen, että kevään ja kesän valoisuus on nyt todellakin vaihtunut syksyn ja talven synkkyyteen. Sisätiloissa otetut kuvat ei ole oikein mistään kotoisin, vaikka yrittääkin tähdätä valokuvauksen vuorokauden valoisampaan aikaan ja niihin aurinkoisimpiin säihin, kuten esim. pariin viime päivään. Ulkona otetut kuvat onnistuu huomattavasti paremmin, ainakin vielä. Täytyis vissiin hankkia lisävarusteita kameraan, kun käteni ei ole ainakaan näistä kuvista päätellen riittävän vakaat ;] ulkona kuvatessa ei tarvi miettiä käsien tärinää, mutta sisätiloissa tilanne alkaa olla aika lohduton eli sitä maaliskuuta odotellessa.

Tämän hiljaiselon aikana kamerani ja puhelimeni on ehtinyt täyttyä ihan äärimmilleen kuvista, kun riittävän valoisuuden salliessa olen antanut aina kameran laulaa. Tarkoituksena on kyllä esitellä myös teille, blogini lukijoille, huonejärjestyksen muutos ja tästä muutoksesta antaa, instagramin lisäksi, hieman vihiä kuva numero 5. Meidän makuhuone on siirtynyt entiseen leikkihuoneeseen ja palasi näin alkuperäiselle paikalleen. Nimittäin tätä taloa rakentaessa makuhuone sijaitsikin juuri tällä paikalla missä se nyt jälleen kerran on. Huone järjestelyjen teemana taisikin olla ympäri mennään, yhteen tullaan. Tarkoituksena olisi myös tässä lähipäivinä tarttua taas kerran pensseliinkin ja maalata seinä tai seinät nero special -kalklitir maalilla. Tästä nerosta kirjoittelinkin tänne syyskuun puolella ja vasta näin reilun kuukauden jälkeen ajattelin ryhtyä tuumasta toimeen.

Tulevat viikotkin tulee olemaan kiireisiä, sillä joulun lähestyessä työmääräkin lisääntyy töissä töissä, pk-seudulle olisi reissu tiedossa ja ihan pian ollaan siinä pisteessä, kun koulun, kerhon, harrastusten joulujuhlat kolkuttaa ovella. Kiireistä huolimatta yritän päivittää ainakin kaikki uudet sisustus jutut mahdollisimman pian tänne.

Ja nyt, ÖITÄ murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!