perjantai 7. marraskuuta 2014

Tyttö trion makkari.

HipHipHEI, nyt taputan oikein itse itselleni, kun näin pian sain aikaseksi tänne täpötäyttä kameraani tyhjentämään. Sain vissiin jotku ihmeen kiksit viime postauksesta ja nyt näitä postauksia alkaa sadella taivaan täydeltä [toiveessa on hjyvä elää].

Nyt asiaan.

Eli tämä kyseinen huone on nyt tässä menneen 8v aikana toiminut ainakin leikkihuoneena sekä tv/pelihuoneena ja nyt sitten vuorostaan rakkaan tyttö trioni makkarina. Vaihtelu virkistää, se taitaa olla sisustukseni tämän hetkinen mottoni ;]



Tämän huoneen punainen lanka oli tai siis on värikäsretroinenkierrätys-style.
Todellakin suurin osa tämän huoneen sisustuksesta on hankittu kirppiksiltä tai muuten vain ostettu käytettynä ja jos ei ole 2nd handina hankittu, niin sitten vakio putiikistani IKEASTA.
Oikeastaan tätä kirppis, Ikea, itsetehty -kaavaa on noudatettu ihan koko kodissamme.




Kuten näistä kuvista voi huomata, niin värit on nyt meilläpäin todella IN. Mitä enemmän värejä, sitä parempi [MORE IS MORE] ;] hempeät sävyt ei sytytä nyt yhtään, mutta kaikki muut värit kylläkin. Erityisen rakastunut olen edelleen keltaiseen ja oranssikin on nyt hivuttautunut potentiaaliseksi kilpailijaksi mustan, valkoisen ja keltaisen rinnalle. Oloni ja kotimme sisustus on ihan keväisen värikäs vaikka vuodenaika on päinvastainen, mutta ehkä näitä värejä katsellessa mielikin pysyy värikkäänä läpi synkän syksytalven.



Kuten tästä viimeisestä kuvasta voi huomata, tämäkin huone on vielä vähän vaiheessa. Kahden mustan tuolin eteen on muodostumassa tietysti kirjoituspöytä. Kaksi junioriani tulee tämän pöydän omistajiksi. Kuvassa näkyvän seinälampun olen suunnitellut spray-maalaavani ehkä keltaiseksi, lampun alla oleva kohde saa käsittelyn liitutaulu-maalilla, lämpöputket ajattelin peittää jollakin kivalla kankaalla ja pöydän kansikin olisi ihan kiva juttu jo valmiiksi laitetuille kehikoille. Sitten vielä muutamat tyynyt kerrossänkyyn ja kohde alkaa olla sillä selvä. Tällainen olisi tämä minun tämänhetkinen plääni. Myöhemmin olisi toki kiva maalata tämänkin huoneen tammen värinen lattia piiloon ja varsinkin vaihtaa nuo lattialistat, sitä en mene kieltämään. Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan.

Eipäs tässä nyt mitään muuta tällä kertaa kuin, että hyvää perjantai-illan / yön jatkoa ja ihanaa viikonloppua. Mulla on edessä huomenna työpäivä, mutta sen otan iloiten vastaan. Ihanaa, kun saa viettää työpäivän sen asian parissa, joka on suuri intohimoni eli SISUSTAMINEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!