keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kalklitir -maalia nyt EDULLISESTI.


Nyt viimeistään alkaa monissa kodeissa olemaan joulutavarat taas kaappien kätköissä ja tuttu, joulun jälkeinen, tyhjyys valtaa mielen.
Itselläni on ainakin aina kova tarve korvata tämä tyhjyys, jonka joulutavaroiden poistaminen aiheuttaa, uudella sisustus jutulla.
Mikäs sen parempaa olisi, kuin esimerkiksi seinän maalaaminen helppokäyttöisellä Kalklitir -maalilla näin uuden vuoden kunniaksi?! Nopeaa, yksinkertaista, hajutonta {jos ei kalkin ominais "hajua" ota lukuun} ja ennen kaikkea mieltä piristävää. Kaiken yltiöpäisen punaisuuden keskellä eletyn ajan jälkeen on suorastaan helpottavaa miettiä kodin sisustuksessa ihan muunlaisia {keväisiä} värejä.

-Harmaan eri sävyjä, antiikin sinistä -ja roosaa...-
Jos haluatte piristää kotinne ilmettä alkaneen vuoden kunniaksi esim. maalaamalla, niin suosittelen ottamaan suunnaksi Pietarsaaren ja Lenas Shop ´n. Kalklitir maalia saa nyt tammikuun ajan {7.1 lähtien} tai NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ todella edullisesti 42€ / pss {NERO *special 62€ / pss}.
Värivaihtoehtoja varastosta löytyy varmasti jokaiseen makuun: IVORY, PALLADIO, SAN SACCARIA, LINO, LUTE PRIMO, DOLORIET, WINTER PRIMO, ZINCO, GRANIT, NERO SPECIAL, ANTIQUE BLEU, ANTIQUE ROSE jne. 

Usealla on ehkä käynyt mielessä Kalklitir -maalilla maalaaminen ja nyt jos koskaan kannattee tarttua tuumasta toimeen. Jos maalaamaan ei ehdi juuri nyt, niin suosittelen hakemaan pussin tai pari varastoon, niin maalauspuuhaan voi ryhtyä sitten myöhemmin sen inspiraation iskiessä ja etukin tulee käytettyä hyödyksi. 

Itselläni olisi helmikuussa edessä tv/peli-huoneen sisustaminen ja kuumeisesti nyt mietinkin, että minkä sävyn näistä tällä kertaa valitsisin. Olohuoneen pari seinää olen NERO *specialilla maalannut ja nyt haluaisin kokeilla jotain muuta sävyä. Ehkä jotain hieman ruskean sävyistä...tätä asiaa täytyy jäädä miettimään, ei kuitenkaan liian pitkäksi aikaa, että varasto ei ehdi tyhjentyä ja tarjous mennä sivu suun.


Aikaisemmat kalklitir postaukseni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!