perjantai 16. tammikuuta 2015

kolme viikkoa.



Kolme viikkoa Tre veckor...



Olen näitä nurkkia pian isännöi{emännöi}nyt ja viihtynyt kuin kala vedessä.


Tänään on toiseksi viimeinen päivä ja sitten on omistaja back on track. Aluksi hieman tai siis minun tapauksessani, hieman, on erittäin laimea ilmaisu, mietitytti, että mitäs jos tässä nyt joku perheenjäsenistä vaikka sairastuisi oikein pahemman kerran ja en olisikaan työkuntoinen jnejne. Nyt on kuitenkin ne kolme viikkoa hurahtanut ihan silmissä ja kaikesta tästä kuluneesta, hyvin menneestä ajasta, saan olla kiitollinen. Kaikki on mennyt niin sanotusti putkeen.

Olen tässä kuluneen kolmen viikon aikana ja tietysti myös koko kuluneen syksynkin aikana palvellut paljon erilaisia ihmisiä. Lapsia, nuoria, keski-ikäisiä, vanhoja, suomenkielisiä, ruotsinkielisiä, englanninkielisiä ja ihan kaikkea siltä väliltä. Juuri tämä vaihtelevuus tekee tästäkin työstä niin antoisaa. Jokainen päivä on erilainen ja jokaisena päivänä tapaa erilaisia ihmisiä. Osan kanssa ei kommunikoida sen ihmeemmin, kuin "hei", "kiitos hei" ja osan kanssa puolestaan jutut menevät jo ihan henkilökohtaisten asioiden puimiseen. Tässäkin yksi päivä täällä kävi yksi äiti pienen vauvansa kanssa ja meillähän olisi juttua riittänyt tunti kausia vaikka en kyseiseen ihmiseen ole edes koskaan aikaisemmin törmännyt. Osan kanssa olen taas intoutunut juttelemaan omista taustoistani ja Lappilaisuudesta, kun on tullut puhetta Lapin hiihtokeskuksiin menemisestä. Jutun juurtahan nyt löytää asiakkaan kuin asiakkaan kanssa, jos asiakas on vain juttu tuulella. Tällä rouvalla sitä juttua ainakin piisaa ja joskus vähän liikaakin.

Kaiken tämän vuoksi viihdyn asiakaspalvelussa erinomaisesti. Tunnen saavani siitä niin paljon, vaikkakin joskus voi tulla {ja tuleekin} tietysti vastaan sellaisia vähemmän kivoja tilanteita. Niinhän se on muutenkin tässä elämässä, on niitä ylämäkiä ja alamäkiä. Hankalat tilanteet voi ainakin myöhemmin kääntää positiiviseksi asiaksi, sillä ne kasvattaa ja opettaa. Huippu hetket antavat vain yksinkertaisesti sitä tarvittavaa lisä potkua.

Tänään on perjantai ja viikonloppu häämöttää taas edessä. Mulla on huomennakin työpäivä, mutta siitäkin huolimatta perjantai on aina perjantai ja sellainen hyvän mielen päivä, joten eiköhän toivoteta kaikille
  oikein ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!