tiistai 13. tammikuuta 2015

Wanties.

Noniin, Noniin.
Nyt on joulu heitetty ulos tai "paha Nuutti pois sen {joulun} viepi", voisi kai myös tämän asian ilmaista. Ehkä osalla joulu lähti vasta tänään, mutta meillä se on jo ihan perinteen mukaan lähtenyt heti uuden vuoden jälkeen ja tänä vuonna sitä joulu härpäkettä olikin tavallista enemmän siivottavana, kun pikkujoulun aikaan oikein hurahdin jostain kumman syystä kaikkeen retroiseen joulu juttuun. Itse ilmaisisinkin mielummin, että hyvä Nuutti pois sen viepi ja luo samalla toivoa tulevasta keväästä, aikaansa kutakin, elämä jatkuu...
ja niin jatkuu minun ainaiset sisustus suunnitelmani tai sanoisinko, että unelmani.

Kovin tyhjältä näyttää kämppä taas, kun jouluromut siirtyi kaapin perälle ja tässä minun muutama "wanties", jotka enemmän kuin mielelläni mahduttaisin kotiimme nyt.

Lastenhuoneen voisin täyttää Afroartin värikkäil ihanuuksilla ja ensimmäisessä kollaasissa muutama esimerkki ykkös suosikeista lastenhuoneeseen ja miksei myös omaankin makkariin, ainakin osan. Myönnän, olen lapsenmielinen ikuisesti vähän joka asiassa.


* KAIKKI kuvat kuvakollaasiini lainattu www.afroart.se -sivulta.
1, 3, 5. TYYNYJÄ ei vaan koskaan voi olla liikaa ja voisiko mainiompaa tyynyä löytää kuin tyyny numero 1 
2. Nämä Afroartin korit osuvat ja uppoavat. Kaksi tällaista "puunväristä" jo omistankin, mutta tämä musta versio on myös takuulla aivan ihana.
4, 6.  Hellyyttävät pehmolelut ovat aina ihania yksityiskohtia sängynpäällä tyynyjen lisäksi ja korun voi laittaa seinään roikkumaan vaikka taulun sijaan.



Itselleni puolestaan löytäisin ihanuuksia Afroartin valikoiman lisäksi esim. Lilla Bruket ´n ja Elina Rebers ´n valikoimista.

* Kuvat nro.1 & 3 lainattu www.afroart.se -sivulta ja kuva nro. 5. lainattu www.elinarebers.fi -sivulta.

1 & 3. Afroartin reilun kaupan -periaate tekee niiden tuotteista vieläkin mielenkiintoisempia ja jos lapsille löytyy ihania värikkäitä tekstiilejä, niin löytyy kyllä hieman neutaalimpiakin vaihtoehtoja aikuisempaan makuun. Milloin vain voisin ottaa myös tuollaisen puisen jakkaran makuhuoneeseen yöpöydäksi. Siinä olisi sitä jotain 
2. Lilla Bruketin huulirasvaan ihastuin tässä jokunen aika sitten ja nyt haluaisin ehdottomasti kokeilla myös heidän shampoon ja balsamin toimivuutta. Hiukset on mulle se ikuinen ongelma ja uskoisin ekologisen shampoon sekä hoitoaineen tekevän hyvää niille.
4 & 6. Keittiöön haluaisin kevääksi myös jotain uutta piristävää ja mikäs olis sen piristävämpää kuin Saga Formin ihanat lasipullot puisella pallokorkilla varustettuna. Just niin kiva yksityiskohta ja samoin olisi myös Johan & Nyströmin ekologiset teet PURKKEINEEN. Yellow mood jatkuu sisustuksessani edelleen...
5. Elina Rebers suunnittelee aivan ihania kuoseja kankaisiin ja tämä kuva nro. 5 on hänen uutukais kangas, johon ihastuin välittömästi. Tämä sadepilvi kuosi toimii vain yksinkertaisesti mielestäni ihan kaiken värisenä.

Väriä, kuvioita, selkeätä linjaa, ekologisuutta, itsetehtyä, kierrätettyä..ainakin kaikkea sitä haluaisin kevään sisustukseen.

{Kaikkia näitä, tässä tekstissä mainittuja, tuotemerkkejä löytyy muuten Lenas Shopista}

Iloista viikon jatkoa kaikille, kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!