lauantai 24. tammikuuta 2015

Lauantai MOI.


Kalklitir -nero special {Lenas Shop}Pikaiset lauantain moikka moit tulin tänne huikkaamaan ennen, kun paneudun taas kotihommiin. Rakastan tätä pikku hiljaa lisääntynyttä valoisuutta, jonka huomaa tai minä ainakin huomaan jo selvästi. Tämä suuresti rakastamani valoisuus on saanut minut paiskimaan töitä täällä kotipuolessa ihan hullun lailla ja voin sanoa, että tällä viikolla on monen kuukauden villakoirat saaneet todellakin kyytiä. Vähintäänkin tunnin on kyllä jo valoisa aika lisääntynyt iltapäivästä, se on saletti ja tästä saan niin paljon energiaa. Nautin täysin siemauksin siitä hetkestä, kun saan aamun valjettua sammuttaa kaikki ärsyttävät sähkölamput ja antaa vain luonnonvalon tulvia sisälle 


Tässä on muuten tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit ja olen ihan fiiliksissä niiden tuomasta lisäväristä tähän meidän alkuvuoden sisustukseen. Perinteisesti olen vuoden ensimmäiset tulppaanit ostanut jo viimeistään keskimmäisen prinsessani syntymäpäiväksi, mutta tänä vuonna olen tässäkin asiassa hieman jälkijunassa. Muutama viherkukka lähtikin tässä siivous vimmassa käpälämäkeen ja niiden tilalta nautin leikkokukista, itse ostamistani tulppaaneista ja joululahjaksi saaduista neilikoista. En ehkä taidakkaan tänä vuonna tuhlata aikaani viherkukkien hoivaamiseen, kun en ole mikään synnynnäinen multasormi ja vain harvoin saan kukkani kukkimaan, vaan tänä vuonna satsaan mielummin ainakin kauan hyvänä pysyviin neilikoihin.
Näitä kaikkia kuvia yhdistää muuten yksi asia ja se on tuo harmaa tausta {seinä}, joka on maalattu Nero Special - ekologisella kalklitir maalilla. Viime vuonna loppuvuodesta maalasin olohuoneessamme kaksi seinää Kalklitirin tummimmalla sävyllä eli Nero Specialilla ja mielestäni vasta nyt, luonnon valon lisäännyttyä, seinän väri pääsee oikeuksiinsa.
Tämä sävy ja paljon muitakin sävyjä on muuten nyt vielä viikon verran Lenas Shopissa huippu tarjouksessa. Kannattee käydä pikaisesti Kalklitir -maali ostoksilla, mikäli haluat ehtiä käyttämään tarjouksen hyväksesi. Nero Special 62€ /pss. ja kaikki muut varastosta löytyvät sävyt 42€ / pss.

Tämän piti olla vain pikainen moikka moi ja täällä mä edelleenkin jaarittelen. Nyt täytyy oikeastikin sanoa se, moikka moi ja pistää hihat heilumaan. 
Kuullaan 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!