torstai 22. tammikuuta 2015

Makkarin arki-look.




Tällä viikolla olen tosiaan toimittanut kotiäidin virkaa ja käyttänyt kaikki nämä kauniit pakkassäät hyödyksi siivoten sekä petivaatteita tuuletellen. Itse asiassa olen kyllä kantanut lähes koko irtaimiston parvekkeelle pakastumaan vähintäänkin vuorokaudeksi. Ah, mikä raikas tuoksu sisälle tulikin kun tuon kuvissakin näkyvän irtaimiston roudasi takaisin sisälle. Kylmää ja raikasta!
Juuri tämän pakkassäässä tuulettamisen mahdollisuus on sitä talven parhautta.


Ja TÄMÄ on puolestaan se meidän makkarin arki look; sänky hajallaan vinksinvonksin.
Tarkoituksena oli pedata sänky ja laittaa kaikki tiptop ennen kameraan tarttumista, mutta laiskuus iski ja päätin kuvata arjen todellisuutta. En ole mikään pro sängyn petauksessa ja enemmän kuin usein sänky jää vinksinvonksin. Ovi vaan aamuisin tiukasti kiinni, että lämpötila makkarissa pysyttelee 18 asteessa ja petivaatteet koskemattomina. Illalla saa sitten kömpiä suoraa viileiden vällyjen väliin.
Iisiä ja raikasta, eikö totta :)





Alkuviikosta sain myös uudet verhot ripustettua ikkunaan. Olen kyllä niin tyytyväinen niihin ja mikä parasta, ne on ekologista puuvillaa. Eikä ollut edes hinnalla pilattu, tykkään!
Nyt ei tästä makkarista puutu kuin sänky, lattialistat, pari hyllyä ja sitten se {kai} olisi siinä. No ei kuitenkaan minun tuntien ole, mutta sänky tänne ainakin tarvittais ja pikaisesti. Eikös me pian olla jo keväässä eli voisin ihan hyvin alkaa hiillostaan tuota armasta puuseppääni, sillä hänhän lupasi väsätä uuden sängyn meille keväällä. Helmikuunhan voisi varmaan laskea jo kevät kuukaudeksi ;)



Tänne huoneeseen haluaisin paljonpaljon vaneeria ja kaikkea luonnon väriä /materiaalia yleensäkin. Afroartin juttuja ei tässä huoneessa voisi koskaan olla liikaa ja niistä lähinnä sellaista ihanuus jakkaraa tänne kaavailen. Saapas nähdä saanko sellaisen käsiini vielä joskus tässä kevään aikana.

Nyt on aika kömpiä näiden kylmien vällyjen väliin ja toivotella kaikille kauniita unia.

TÄSSÄ, reilun kuukauden takaisia, kuvia makkaristamme ja kuten kuvista voi huomata, mieleni todellakin muuttuu hurjaan tahtiin. Tässäkin huoneessa tekstiilien {verhot} lisäksi teak-kampauspöytä on saanut lähtöpassit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!