tiistai 17. maaliskuuta 2015

FLEA MARKET finds.


S I N I N E N - a s t i a . // R E T R O

P Ä Ä S I Ä I S - m u k i . // A J A T T O M A T A S T I A T
Olen taas viime aikoina kunnostautunut kirppistelyssä. Minun suosikki paikassa Retrossa on tullut käytyä enimmillään parikin kertaa viikossa ja kertaakaan en ole tullut sieltä tyhjinkäsin pois.
Jos mökkitontillamme komeilisi nyt mökki, niin olisin löytänyt sinne yhtä sun toista ihanaa ostettavaa edulliseen hintaan. Mökin sijasta ostan kaikkea tänne kotiini, mutta rajoitetusti kuitenkin. Enhän voi vasta putsattuja kaappeja alkaa taas täyttämään erinäisillä aarteillani. Tuolejakin bongaisin tuhansia, mutta kaikkea ei voi tänne kotiinkaan mahduttaa.

K U K K A - t a r j o i l u l a u t a n e n . // R E T R O


M E N U - o i l & v i n e g a r setti pipetillä + K E L T A N E N - t a r j o t i n . // R E T R O


Yksi suosikki löydöistäni on ollut tämä musta lamppu. Jotenkin se on vain kaikessa yksnkertaisuudessaan niin kaunis ja meidän kotiin juuri soppeli. Tuolien lisäksi juurinkin nämä lamput on suuri intohimoni ja jostain kumman syystä bongailen aina kirppiksillä erilaisten tuolien lisäksi lamppuja. Niitäkään ei vain voi koskaan olla liikaa tai oikeastaan voi, sillä omat kaapit pursuaa tälläkin hetkellä lampuista. Kääk :)

M U S T A - l a m p p u . // R E T R O

R E T R O H E N K I S E T - m e h u k a n n u t. // R E T R O

Tällä viikolla en vielä olekaan ehtinyt korkkaamaan kirppiskierrosta. Mulla on kuitenkin vähän sellanen kutina, että huomenna se tapahtuu eli heti kärrättyäni kaksi nuorimmaistani kerhoon, kaasutan Retroon ja toivon löytäväni sieltä jotain todella suurta. Jotain todella suurta tarvisinkin uudistuneeseen tv/pelihuoneeseemme. Huone on jo oikeastaan ihan valmis, mutta pientä viilausta se kuitenkin ehkä vielä kaipaa ja se pieni viilaus voisi olla jonkin tyypin säkkituoli. Sellaisen ysäri tyylisen, nahkaisen, säkkituolin jos löytäisin, niin WAUTSIWAU!

Toivotaan, että huomisella kirppiskierroksella olisi onni myötä. Heipparallaa vaan taas kaikille ja kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!