tiistai 3. maaliskuuta 2015

hiihtisloman fiilistelyä.



Arki on pyörähtänyt todenteolla käyntiin, mutta palataanpas vielä hieman ajassa taaksepäin eli hiihtolomaviikkoon ja paneudutaan arjen tuomiin haasteisiin sitten myöhemmin.
Viime lomailu postaus oli makkariperspektiivistä ja nyt vuorossa keittiöperspektiivi.


Hiihtisloman aikana tuli myös hieman shoppailtua Lenas Shopissa ja kiikarissa oli tietysti Lenas Shopiin viime viikolla saapunut Sagaform in Accent -kahvikannu, joka on muuten Formex messujen Formex Formidable 2014 -desingpalkinnon voittaja. Minun oli ihan pakko saada kahvikannu valkoisena ja bonuksena kannussa oranssi korkki. Tästä ei voi muuta kuin tykätä!

Sagaformin sivuilla kannua kuvaillaan näin:

"Accent-kahvikannua voidaan kuvailla sanoilla "muoto & toimivuus".
 Toimivuudella emme tarkoita vain hyvää lämmönvarauskykyä
 vaan myös erinomaista valomatonta kaatonokkaa.
 Accent on myös ergonominen; se on varustettu vankkatekoisella kumipintaisella kahvalla,
 josta saa helposti tukevan otteen.
 Kahvikannun muoto kunnioittaa ruan historiaa ja perinteitä,
 samalla kun sen yksityiskohdat heijastavat modernia keittiöestetiikkaa.
 Tämä kannu pääsee oikeuksiinsa, kun se on esillä keittiössäsi."

*teksti lainattu sagaform.fi -sivuilta

Ja varsinkin tuohon viimeiseen lauseeseen voin yhtyä täysin. "Tämä kannu pääsee oikeuksiinsa, kun se on esillä keittiössäsi", niin totta! Minun keittiössäni se todellakin on esillä. Mitä sitä nyt nuin kaunista yksilöä kaappiin piilottelemaan alkaisi. Itse olen myös eityisen innostunut kahdesta eri korkki väristä ja tällä hetkellä tuo oranssi natsaa ihan täysillä.

Tämä kannu tulee olemaan monen kesä kahvittelun pelastus terassilla!

| SAGAFORM Accent  -kahvikannu FORMEX FORMIDABLE 2014 -desingpalkinnon voittaja | @lenasshop



Hiihtoloma oli myös täynnä lasten toiveiden täyttämistä ja yksi niistä oli tämän riispuuron valmistaminen. Tyttö trion nuorin lenkki voisi nimittäin syödä tätä puuroa kesää talvea ja meillä riisipuuro ei todellakaan olekkaan mikään joulupuuro. Sitä joutuu pakostakin valmistamaan ympäri vuoden ja jos 4-vuotiaalta kysyttäisiin, niin vieläpä vuoden jokaisena päivänä!
Hiihtiksellä myös kahvisteltiin ja naposteltiin Fazerin tumma suklaata. Muuta karkkia en nyt sitten hetkeen kelpuutakkaan syötäväksi. Tumma suklaata tai raakasuklaata aina joskus kahvin kanssa ja muut sokeria sisältävät herkut olisi sitten nounou.

Herkullista tai herkutonta tiistai-illan jatkoa kaikille, see you!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!