sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

mama IT`S OVER.




Byääääh!


Ja nyt haikeutta ei aiheuta helmikuun päättyminen vaikka niinkin voisi ehkä tämän asian äkkiseltään käsittää. HIIhtoLOman loppumisesta tässä on lähinnä kyse!
Helmikuun selättäminen on huippu asia ja toivotan maaliskuun enemmän kuin mielelläni tervetulleeksi. 
"Heippa hein" sanominen hiihtolomailulle on puolestaan eri juttu ja hieman nihkeästi toivotamme kiireiset aamut, päivät ja illat tervetulleiksi.
Ollaan kuitenkin nautittu menneestä viikosta täysin siemauksin ja akut on ladattuina, joten eiköhän me tästä kiireestäkin taas selvitä pienen alku kankeuden jälkeen.



Lomailun ykkös asia on ainakin näin äipän näkökulmasta ollut sängyssä loikoileminen aamuisin. Harvoinpa sitä arkiaamuina peuhataan sängyssä vielä kymmenen pintaan. Myös ennalta laaditun ohjelman puuttuminen on ehdottomasti ollut toinen ykkös asia. Ollaan koko viikko tehty pelkästään extempore-juttuja ja se, jos mikä on parhautta. Loma viikkoon on mahtunut paljon kaikkea ohjelmaa, mutta kaikki on tehty hetken mielijohteesta ja pakollisuudet on unohdettu.

Jos lapsilta kysytään näitä ykkös asioita, niin ne lienee Nalle Puh -lastenteatteri sekä Risto Räppääjä ja Sevillan saituri.

Yhteinen lomaviikon ykkös asia on ehdottomasti ollut mummon ja vaarin vierailu heti alkuviikosta sekä tietysti se, että olemme saaneet olla kaikki terveenä koko viikon. Pieniä flunssia ja korvasärkyjä en edes ota laskuun, sillä maailmassa on niin paljon kaikkea muita pahoja sairauksia sekä murheita. Näiden rinnalla esim. viikkoja vaivannut korvasärkykin on ihan pikku juttu ja kiitollisia saamme olla kaikesta tästä hyvästä, jota olemme osaksemme saaneet.

Tässä oli hieman mennen viikon juttuja makkari perspektiivistä ja ehkä jatkan vielä parin postauksen verran tästä samaisesta aiheesta. Kuvia tuli nimittäin loman aikana räpsittyä aika urakalla. Se on se kiireettömyys, aah!

Nautinnollista sunnuntaita kaikille ja varsinkin MAALISKUUTA 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!