maanantai 30. maaliskuuta 2015

Party pläänit.



Se on pian taas se aika vuodesta, kun esikoinen täyttää vuosia. Tänä vuonna juhlitaan vielä ihan kevyesti, mutta ensi vuonna täytetäänkin sitten jo pyöreitä vuosia. Ihan hurjaa ajatella että vuoden päästä tulee kuluneeksi jo K Y M M E N E N vuotta siitä, kun minusta tuli äiti.

Värikkäissä merkeissä ajateltiin, 9v täyttävää, esikoista juhlia ensi kuussa ja servettejä on ainakin jo ihan omasta takaa, mistä valita [alhaalla oleva kuva]. Olen aikamoinen servetti friikki ja niitä tuntuukin kerääntyvän meille aina isot kasat. Nyt pitäis asettaa itselleni servetin osto kielto siihen asti, kunnes kaikki nämä servetit on käytetty loppuun. Paha paikka siis ;)





Toivomuksena olisi, että tarjolla olisi sankarin lempi ruokaa, tacoja, ja niiden lisäksi sitten jotain sokeri herkkua. Ehkä taco-toive olisikin ihan helppo toteuttaa ja niiden lisäksi herkkuna ainakin jonkinlainen täytekakku, kun on kerran näin mahottoman hieno kakkukoristekki jo hankittuna. Suuntasin nimittäin katseet näihin paardeihin jo helmikuussa Hesa reissullani ja Tigeristä sainkin hankittua pientä kivaa koristetta kattaukseen. Tiger on kyllä niin mainio kauppa, että en laittaisi laisinkaan pahakseni, jos sellainen meidän lähistölle joskus rantautuisi.

Se vaikein pala eli leikkien keksiminen on vielä täysin avoinna ja todella mielelläni ottaisinkin mahtavia leikki/kilpailu ideoita teiltä lukijoilta vastaan eli ei muuta kuin kommentoimaan täällä tai facebookissa. H O P I H O P I !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!