perjantai 27. maaliskuuta 2015

Projekti 4/4.

E I tuoleja! Vaan P A L J O N tyynyjä, patjapaloja J N E .
Nonniin! Nyt on sitten viimeinenkin projektikohde saatettu valmiiksi, tältä erää. Tai noh, onhan tämä saatettu tähän kuosiin jo jokunen viikko sitten, mutta en vain ole saanut aikaseksi taltioida muutoksia kameraan. Näiden kuvien perään on jo ehditty kyselläkin, joten tässä ne nyt sitten on, varsågod!

Kaikki kotimme 4 makuhuonetta on kokenut makeoverin: leikkihuone, tyttöjen makkari, meidän makkari [vaatii kylläkin vielä viimeistelyä mm. listoituksen muodossa] ja viimeisenä tämä tv/peli/jumppahuone [rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös tällä huoneella]. 

Voi, samalla tässä kirjoittaessani tulikin mieleen, että ehkä minun olisi pitänyt laittaa tänne myös muutama ennen-kuva. Aina ne vaan unohtuu ja niistähän tämän ilmeen kohotuksen olisi parhaiten nähnyt. Ehkä kaivan koneeltani ne ennen-kuvat joskus tässä myöhemmin esille ja laitan ne tänne myöhemmin. Tammen värinen lattia siis peittyi mustan lattian alle ja valkoiset seinät sai osittain harmaata kalkkimaalia yllensä.

Vielä, kun saisin jostakin hommattua värikkäitä kankaita ja niillä päällystettyä lisää patjan palasia, sillä yhtään liikaa tilaa vieviä tuoleja tähän tilaan ei laiteta. Patjoilla istutaan ja tarvittaessa ne pinotaan syrjään tieltä pois. Täällä pitää nimittäin mahtua jumppaamaan, hyppimään ja heilumaan oikein kunnolla. Sitten pitäisi joku päivä ehtiä kasaamaan toinen Ikean Hyllis-hylly ja spray-maalaamaan se vielä vihreäksi. Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan.

Tästä voitte katsella reilun kuukauden takaisia kuvia samaisesta tilasta

Lyhyestä virsi kaunis; tässä tilassa tulemme kaikki viettään todella paljon aikaa, vaikka aluksi suunnittelimmekkin sen pääsäntöisesti vain lasten käyttöön. Jopa keskimmäisen prinsessani rakas barbapapa on päätynyt jo useampana päivänä jumpparinkuloihin keikkumaan, tänne on siis kaikki lämpimästi tervetulleita :)

Tervetullut on myös nautinnollinen perjantai-ilta kera fredagsmysin, HEJDÅ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!