lauantai 21. maaliskuuta 2015

ysäriäkasaria ja vielä vanhempaa.


VALKOINEN POSLIINI AASI // R E T R O.


SINIVALKOINEN SEINÄKELLO // S B R .


Tällä viikolla tosiaan pyörähdin perinteisellä kirppisrundillani keskiviikkona ja seuraa sain tällä kertaa isosiskostani. Mikä onni, että sainkin. Hän nimittäin bongasi mulle tämän ihanan sinisen seinäkellon kirppikseltä, jossa itselläni tulee liian harvoin käytyä. Tästäkin kaupungista löytyy kirppiksiä vaikka millä mitalla, mutta valitettavasti vain parissa tulee käytyä aktiivisesti. Pitää ensi viikolla selvästikki laajentaa reviiriä, että ei jää helmet onkimatta.

EMALIMUKI JA METALLI PURKKI //  K I R P P I S H A L L I .


Sininen väri on iskenyt tajuntaani nyt ihan täysillä. Näen ihania sinisiä juttuja nyt kaikkialla ja en oikein pysty vastustaan kiusausta täyttää lähes jokaista kotini nurkkaa sinisillä jutuilla. Se on vahvastikkin yksi niistä poppis väreistä meillä.

3 D TIRKISTIN // K I R P P I S H A L L I .

HARMAA SÄKKITUOLI // R E T R O.


Edellisessä kirppis postauksessani taisinkin mainita etsiväni nahkaista ysäri säkkituolia ja kappas vaan sellaisen myös keskiviikkona löysin. Tämä kuvan harmaa virtahepo sai oitis lähteä mukaani Retrosta ja päätyi vasta valmistuneeseen pelihuoneeseemme. Kuin tilauksesta joku ihana ihminen oli päättänyt luopua tästä virtahevostaan ja tuoda sen Retroon minun iloksi. Minun aarteeni on ilmeisesti toisen hylkiö. Olin oikein kunnon retroilu tuulella keskiviikkona ja mukaani tarttui tämän seuraamuksena myös hehkeä, punainen, 3D view-master, nostalgiaa kerrakseen!

Jännityksellä jo odotan ensi viikon kirppistelyjä ja mahdollisia uusia löytöjä. Se on kyllä vissiin lupaillut takatalvea, että saapas nähdä millasilla sisustus fiiliksillä sitä ensi viikolla liikutaan. Voi hyvinkin olla, että lämmin koti ja sohva vetää puoleensa liikaakin. Aamulenkin ehdin tänään suorittaa suht lämpöisässä auringonpaisteessa, mutta nyt tuo kylmyys iskee jo luihin ja ytimiin. Taidankin tästä siirtyä takan lämmitys puuhiin, SE ON MORO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää mieltäni!
Tack för din kommentar, det värmer!